Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Pamestoixima.gr: Σε Top Price* να μείνουν αήττητες οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη! (26/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 26 Οκτωβρίου 23 15:41 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ρίχνονται σε ευρωπαϊκές μάχες και το Pamestoixima.gr σε περιμένει με πολλές στοιχηματικές επιλογές για περισσότερη δράση!

Ημέρα Ευρώπης για τις ελληνικές ομάδες! ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στο Europa League, ενώ ο ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Όλες στοχεύουν μόνο σε ένα αποτέλεσμα, αυτό της νίκης, όσο και δύσκολες να είναι οι αποστολές τους.

Το έργο της ΑΕΚ είναι πιο… ζόρικο, καθώς αντιμετωπίζει (19:45) εκτός έδρας τη Μαρσέιγ. Η «Ένωση» έχει ήδη μια ισοπαλία με τον Άγιαξ κι ένα σπουδαίο διπλό με την Μπράιτον και πάει ως πρώτη στον όμιλο στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι. Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Πισάρο είναι εκτός για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ολυμπιακός, που είναι τρίτος στο γκρουπ του, θα αναζητήσει με τη δύναμη του κόσμου του, την πρώτη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ (19:45), μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ και την ισοπαλία με την Μπάτσκα Τόπολα. Φρέιρε, Ιμπόρα και Ντόη είναι εκτός για την αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί (22:00) τη Ρεν, όντας πρώτος στον όμιλό του, μετά τη νίκη με τη Βιγιαρεάλ και την ισοπαλία με την Μακάμπι Χάιφα. Χουάνκαρ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν είναι off για το παιχνίδι

Στο Europa Conference League, ο πρώτος στον όμιλό του, ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει (22:00) εκτός έδρας την Αμπερντίν, έχοντας ήδη δύο νίκες με Ελσίνκι και Άιντραχτ. Σουαλιό Μεϊτέ, Ζόαν Σάστρε, Ιβάν Νάσμπεργκ, Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες δεν υπολογίζονται για το ματς.

Οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, και όχι μόνο, σε περιμένουν στο Pamestoixima.gr, για ακόμη περισσότερη δράση. Εκεί, βρίσκεις σε Top Price* να μείνουν αήττητες οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις.

Επιπλέον, τα Μαρσέιγ-ΑΕΚ και Αμπερντίν-ΠΑΟΚ προσφέρονται με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ τα Ολυμπιακός-Γουέστ Χαμ και Παναθηναϊκός-Ρεν με 0% γκανιότα**.

Ακόμη, στο δωρεάν παιχνίδι PS Champions, το ντέρμπι της ημέρας, Παναθηναϊκός-Ρεν, σε περιμένει με εγγυημένα έπαθλα* αξίας €60.000.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
**Ισχύει για την αγοράι «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.