Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: Παναθηναϊκός – Μπασκόνια με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις (27/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Οκτωβρίου 23 12:48 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ (21:15) για την 5η στροφή της Euroleague με μόνο στόχο τη νίκη.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει πραγματοποιήσει άσχημη εκκίνηση στον «μαραθώνιο» με ρεκόρ 1-3 παρά τα 3 ματς στο ΟΑΚΑ, καθώς έχει νικήσει μόνο την Μπάγερν, έχοντας ηττηθεί εντός έδρας στην παράταση από Ολυμπιακό, Μακάμπι και εύκολα στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρ.

Η αναμέτρηση με τους Βάσκους αποτελεί ευκαιρία για νέο ξεκίνημα για τους «πράσινους» που στοχεύουν μόνο σε νίκη ώστε να ανεβάσουν εκτός από το ρεκόρ τους και την αυτοπεποίθησή τους, σε μια περίοδο όπου αναζητούν ρόλους, χημεία και ομοιογένεια.

Ο Αταμάν δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Παπαπέτρου και ελπίζει πως θα έχει ετοιμοπόλεμο τον Μαντζούκα ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη και να στραφεί ανεβασμένος στη συνέχεια στο νέο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
1 (-6.5): 1.97 | 2 (+6.5): 1.84

Από την πλευρά της η Μπασκόνια έχει τα δικά της ζητήματα, με το 1-3 στην Euroleague και τις δύο ήττες σε έξι αγωνιστικές στην ACB να έχουν φέρει τον προπονητή Ζοάν Πεναρόγια σε δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ να παρουσιάζεται ως οριακή για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία.

Η μοναδική νίκη των Βάσκων ως τώρα ήταν στο Βερολίνο με την Άλμπα, ενώ έχει 0/3 στην έδρα της, απέναντι σε Ρεάλ, Μπάγερν και Ζαλγκίρις, εμφανίσεις οι οποίες έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν πλούσια ιστορία και απόλυτη ισορροπία στις αναμετρήσεις τους (16-16), ανάμεσα στις οποίες είναι δύο σειρές Playoffs, το 2006 και το 2016, όπου σε αμφότερες επικράτησαν οι Βάσκοι (1-2, 3-0), με τους «πράσινους» να επικρατούν αντίστοιχα στον ημιτελικό του Final Four το 2007 στην Αθήνα.

Πέρυσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στις έδρες τους (98-83 στο ΟΑΚΑ, 95-90 στη Βιτόρια).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.