Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

To ντέρμπι του Μάντσεστερ με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις στη Novibet (29/10)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 29 Οκτωβρίου 23 10:00 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Γιουνάιτεντ εναντίον Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ (17:30), με το «Old Trafford» να φιλοξενεί ένα από τα πιο σπουδαία ντέρμπι της Premier League και όχι μόνο.

«Κόκκινοι διάβολοι» και «πολίτες» τίθενται αντιμέτωποι σε μία αναμέτρηση με σημαντικό βαθμολογικό διακύβευμα αλλά φυσικά και το γόητρο ως είθισται σε αντίστοιχα παιχνίδια, με την πόλη του Μάντσεστερ να… χωρίζεται στα δύο!

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μετά την πρώτη και δραματική νίκη της στον όμιλο του Champions League, όπου χρειάστηκε η επέμβαση του Ονάνα στο πέναλτι των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις για να μείνει το 1-0 με την Κοπεγχάγη, ψάχνει την πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν για να δείξει σημάδια ανάκαμψης.

Σε 9 αγωνιστικές στην Premier League η Γιουνάιτεντ έχει 5 νίκες, αλλά και 4 ήττες και μάλιστα με αρνητικό συντελεστή τερμάτων (11-13), που είναι ενδεικτικός των προβλημάτων στα μετόπισθεν, καθώς μόλις σε 2 αγώνες πρωταθλήματος διατήρησε το μηδέν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

1: 4.85 | X: 4.05 | 2: 1.68

Στην αντίπερα όχθη η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα προέρχεται από την 3η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Champions League με το… αγαπημένο της σκορ φέτος στην Ευρώπη απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις (1-3). Οι τρεμπλούχοι είναι μαζί με την Γιουνάιτεντ οι μοναδικές ομάδες χωρίς ισοπαλία στην Premier League, καθώς μετρούν 7 νίκες και 2 ήττες, οι οποίες όμως είναι στα τρία τελευταία ματς, από Γουλβς (2-1) και Άρσεναλ (1-0).

Το ευχάριστο για τον Γκουαρδιόλα είναι η φόρμα του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έπειτα από την αφλογιστία στους δύο αγώνες όπου η Σίτι ηττήθηκε, επανήλθε με γκολ απέναντι στην Μπράιτον και δύο στην Ελβετία, δείχνοντας έτοιμος να «χτυπήσει» και στο ντέρμπι. Εξάλλου πέρσι σημείωσε χατ-τρικ στο εντυπωσιακό 6-3 στο «Etihad», με την Γιουνάιτεντ να απαντά με 2-1 στο «Old Trafford» στον δεύτερο γύρο.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.