Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

«Με τις Τάπες», επεισόδιο 3ο: Ποδόσφαιρο με ίντριγκα, παρασκήνιο και… ξεκατίνιασμα!

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Νοεμβρίου 23 11:25 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Ο μαγικός και… ιντριγκαδόρικος κόσμος του ποδοσφαίρου παίζει ξανά μπάλα στο κανάλι της Novibet στο Youtube «με τις Τάπες»!

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος επιστρέφει «με τις Τάπες» και με ένα χορταστικό επεισόδιο στο κανάλι της Novibet στο Youtube!

Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο ένα άθλημα ή ότι υφίσταται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου; Οι «Τάπες» είναι εδώ για να… φωνάξουν το αντίθετο και για να αποκαλύψουν «πιπεράτες» ιστορίες με ίντριγκα και παρασκήνιο.

Ποιοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έλεγαν ούτε… καλημέρα μεταξύ τους; Τι συνέβη με τον – όχι και τόσο ήρεμο – Όλιβερ Καν και, επιτέλους, ποια είναι η αληθινή ιστορία γύρω από την σχέση των Μάουρο Ικάρντι – Γουάντα Νάρα; 

Το τρίτο φετινό επεισόδιο «Με Τις Τάπες» λύνει κάθε απορία και παρουσιάζει τρομερές ποδοσφαιρικές – ή και όχι – ιστορίες!

Με ένα subscribe στο κανάλι της Novibet στο Youtube θα βλέπετε πρώτοι την αγαπημένη εκπομπή του Μάκη Παπασημακόπουλου, καθώς και όλο το content από την πιο πλούσια και αθλητική «γωνία» του ελληνικού Internet!

«Με τις Τάπες», επεισόδιο τρίτο, ένα κλικ μακριά σας: 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.