Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Πάρτι επάθλων* στους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων! (15/12)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 15 Δεκεμβρίου 23 06:55 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Τη Βαλένθια στο ΣΕΦ υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο ένα από τα τρία ματς που ολοκληρώνουν την 14η αγωνιστική της EuroLeague.

bwin – Διήμερο πάρτι επάθλων* στους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων!

Ο Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα είδε το ρεκόρ του να επιστρέφει στο θετικό πρόσημο. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο 7-6, όπως όμως και η αποψινή αντίπαλος τους, Βαλένθια. Έτσι λοιπόν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν το… ροζ φύλλο, για να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών «χτίζοντας» παράλληλα αήττητο σερί, ενώ θα παλέψουν και για την βαθμολογική τους άνοδο. Δύο νίκες στη σειρά για τις «νυχτερίδες», οι οποίες μετρούν ήδη μία ήττα στο πρώτο τους παιχνίδι που έδωσαν στην Ελλάδα, κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Ανεβασμένος» παρουσιάζεται ο Γουόκαπ για τον Ολυμπιακό, με τον γκαρντ των Πειραιωτών να μετρά διψήφιο αριθμό πόντων στα τέσσερα τελευταία.

Πρώτο χρονικά ματς της βραδιάς, είναι αυτό ανάμεσα στη Φενερμπαχτσέ και τη Μονακό στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ήττες -μία νίκη στα πέντε τελευταία – ενώ το ρεκόρ του έπεσε στο 6-7. Σταθερότητα κι ένα σερί ψάχνουν οι Μονεγάσκοι. Τρεις νίκες στα πέντε τελευταία για το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς, που «τρέχει» ρεκόρ 8-5. Στις 21:30 η Μπαρτσελόνα και με τη βοήθεια του κόσμου της έχει στόχο την 11η νίκη της σεζόν. Απέναντι της βρίσκει τη Μιλάνο των τριών συνεχόμενων ηττών! Στην 15η θέση βρίσκεται η ομάδα του Έτορε Μεσίνα, που πλέον δεν περιθώριο για άλλες απώλειες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.