Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ με σούπερ αποδόσεις (7/1)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Ιανουαρίου 24 07:50 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη καθώς ψάχνει να βγάλει αντίδραση έπειτα από δύο απανωτά αρνητικά αποτελέσματα, την στιγμή που η ΑΕΚ επιδιώκει να συνεχίσει την ανοδική πορεία που άρχισε την προηγούμενη αγωνιστική. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Ολυμπιακός-AEK υπάρχει φαβορί, αν και οι αποδόσεις δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 2,55** και το διπλό της ΑΕΚ φτάνει στο 2,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός από τη μια προσπαθεί να γυρίσει σελίδα μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Ατρόμητο εκτός έδρας και την ήττα από την Λαμία με 1-0 και πάλι μακριά από το Φάληρο την περασμένη Τετάρτη (3/1). Από την άλλη, λειτουργούν σε φουλ ρυθμούς τα γρανάζια του μεταγραφικού του μηχανισμού καθώς προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ του και να δώσει παίκτες που δεν ταιριάζουν στην ιδέα του καινούριου τεχνικού του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο οποίος κάθεται στον πάγκο της ομάδας σε τέσσερα παιχνίδια (2-1-1) και ακόμα δεν έχει καταφέρει να περάσει ακριβώς τη φιλοσοφία του στους παίκτες του.

Σημαντική η απώλεια του βασικού σέντερ φορ Ελ Κααμπί. Υπολογίζεται το νέο απόκτημα Φραν Ναβάρο, που ενσωματώθηκε στην ομάδα όπως και φορ Ζέλσον Μαρτίνς για να δώσουν νέα πνοή στη γραμμή κρούσης. Υπάρχουν παράλληλα αρκετές απουσίες που μειώνουν τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Στην πλευρά της ΑΕΚ η νίκη επί του Βόλου με 3-0 την Τετάρτη (3/1) αλλά κυρίως η εμφάνιση την βοήθησαν να πάρει τα πάνω της ψυχολογικά. Άλλωστε, ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα έχει ανακτήσει παίκτες για τον σκοπό της διατήρησης των εγχώριων σκήπτρων, αν κι αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ακόμη ελλείψεις, με την άμυνα να «πονάει» καθώς λείπουν παίκτες όπως οι βασικοί Μουκουντί και Χατζισαφί, ενώ ο φορ Αραούχο κάνει τα πάντα για να προλάβει το ντέρμπι.

Να σημειώσουμε πως το ματς του πρώτου γύρου έληξε ισόπαλο 1-1 και ήταν η δεύτερη ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αν και η Ένωση είναι αήττητη εδώ και τρία ματς (1-2-0). Ωστόσο, έχει μονάχα μια επιτυχία στα τελευταία πέντε ντέρμπι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» (1-2-2), την οποία, όμως, πέτυχε τον περασμένο Απρίλιο με 3-1 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη κι αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ρισκάρουν. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

Άρης-ΠΑΟΚ, η μεγάλη μάχη της Θεσσαλονίκης έχει φαβορί

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς την παρουσία κόσμου ο Άρης κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Πέραν της μεγάλης βαθμολογικής σημασίας που έχει η αναμέτρηση σημαίνει πολλά για τους παίκτες και τους οργανισμούς των δύο συλλόγων. Το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα και στις δύο πλευρές είναι η νίκη.

Ο άσος του Άρη προσφέρεται στο 3,75** και το διπλό του ΠΑΟΚ έχει απόδοση 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως το ματς του πρώτου γύρου έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος κόντρα στον Άρη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους (3-2-0).

Στο Άρης – ΠΑΟΚ υπάρχει φαβορί για τη νίκη, καθώς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα και είναι πρωτοπόρος του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ρεκόρ 12-2-2 με 43-11 γκολ. Η νίκη του επί του ΟΦΗ με 4-0 εντός έδρας την περασμένη Τετάρτη (3/1) ήταν η ένατη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις (!), ενώ εδώ κι έντεκα σερί ματς ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει (10-1-0).

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε πως η επίθεσή του «πετάει φωτιές» εδώ και καιρό. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του δεν έχει σημειώσει λιγότερα από τέσσερα γκολ στο καθένα από αυτά! Έβαλε από τέσσερα στις Ελσίνκι, Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ κι έξι στην Κηφισιά. Συνάμα λειτουργεί καλά και αμυντικά καθώς κράτησε το μηδέν στην εστία του στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πλέον, ο ΠΑΟΚ νιώθει πολύ ικανός για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου και κόντρα στον Άρη θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα.

Ο Άρης, πάλι, προέρχεται από ήττα με 3-2 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της αυτή την περίοδο καθώς έχει μονάχα μια επιτυχία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Η άμυνα του Άρη είναι ιδιαίτερα ευάλωτη αυτή την εποχή. Στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα μέτρησε πέντε γκολ κατά. Όσα, δηλαδή, στα επτά ματς που είχαν προηγηθεί αυτών των δύο. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι η φαβορί επιλογή στο ματς με απόδοση 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.