Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (7/1)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Ιανουαρίου 24 06:55 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Δύο ντέρμπι ξεχωρίζουν από το αποψινό πρόγραμμα του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Στις 19:30 παίζουν Άρης – ΠΑΟΚ και στις 21:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

bwin – Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Πρώτο μεγάλο ματς της βραδιάς είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης υποδέχονται τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, τον οποίο… καταδιώκει ο Παναθηναϊκός. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το 2023 με ισοπαλία στο γήπεδο τους κόντρα στη Λαμία, ενώ ξεκίνησαν «στραβά» το νέο έτος. Ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 3-2 κι ενώ μέχρι στο 14ο λεπτό το σκορ ήταν 0-2! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεχάσει τι σημαίνει απώλεια βαθμών, καθώς από 2-2 στη Τούμπα με την Αμπερντίν για το Europa Conference League, μετρά μόνο νίκες. Εννιά επιτυχίες συνολικά σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Στις 21:00 ο Ολυμπιακός παίζει κόντρα στην ΑΕΚ και μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους από τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση το απόγευμα της Τετάρτης κι έτσι ηττήθηκαν στο γήπεδο της Λαμίας. Αποτέλεσμα που ήρθε μετά το 0-0 στην έδρα του Ατρόμητου. Ακόμα ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και δεν θα ήθελε να δει αυτή τη διαφορά ν’ «ανοίγει» κι άλλο. Στο «κυνήγι» του ΠΑΟΚ βρίσκεται η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι στο -3 από την κορυφή επέστρεψαν στις επιτυχίες νικώντας με 3-0 τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ψάχνουν μία μεγάλη νίκη, για να τους δώσει ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.