Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Σούπερ προσφορά* στη EuroLeague! (10/1)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Ιανουαρίου 24 06:55 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνέχεια στο σερί νικών του θέλει να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο από τα δύο ματς επί ισπανικού εδάφους, αυτή την εβδομάδα, αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα.

Κάθε καλάθι του Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός σε Live Streaming* από την bwin!

Την 5η του συνεχόμενη νίκη του στη EuroLeague θέλει να πάρει απόψε ο Ολυμπιακός. Το έργο των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα μόνο εύκολο δεν είναι βέβαια, καθώς απέναντι τους βρίσκουν την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί επέστρεψαν την περασμένη εβδομάδα στις επιτυχίες και βρίσκονται στην 3η θέση πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπολόνια με ρεκόρ 13-6. Αυτή τη διαφορά θέλει να καλύψει ο Ολυμπιακός, που «τρέχει» ρεκόρ 11 νικών και 8 ηττών. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν διαδοχικά της Βιλερμπάν στη Γαλλία, της Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία και των Μιλάνο και Μονακό στο ΣΕΦ.

Το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού ποδόσφαιρου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της φάσης των «16» στο Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο τους και θέλουν να κάνουν βήμα… πρόκρισης στην έδρα τους. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν… στραβά το 2024. Ήττα εκτός έδρας από τη Λαμία στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και νέα ήττα αυτή τη φορά από την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δύο αποτελέσματα που η ομάδα του Καρβαλιάλ έχει στόχο ν’ αφήσει πίσω της με «διπλό» στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.