Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης με ενισχυμένες αποδόσεις (10/1)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Ιανουαρίου 24 17:03 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Σπουδαίο ντέρμπι με φόντο τον τελικό του Σούπερ Καπ στην Ισπανία: Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης (21:00) και ο νικητής θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο σε μάχη με το νικητή του αγώνα Μπαρτσελόνα – Οσασούνα.

Το ντέρμπι της Μαδρίτης ξεχωρίζει στα ημιτελικά του ισπανικού Σούπερ Καπ, που διεξάγεται ξανά στη Σαουδική Αραβία. Η Ρεάλ ξεκινά ως φαβορί, όμως η Ατλέτικο παραμένει η ομάδα που προκαλεί πονοκέφαλο σε κάθε της αντίπαλο και, ταυτόχρονα, διαθέτει ποιοτικές λύσεις και στην επίθεση. Αυτό φάνηκε και στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι, όπου η ομάδα του Σιμεόνε επικράτησε με το εμφατικό 3-1.

Η Ρεάλ θέλει εκδίκηση, όμως ο Κάρλο Αντσελότι πρέπει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Οι δύο βασικοί στόπερ, Έντερ Μιλιτάο και Νταβίντ Άλαμπα, είναι στα «πιτς» με ρήξη χιαστού, όπως επίσης και ο Τίμπο Κουρτουά. Έτσι, οι Μαδριλένοι θα παίξουν ξανά με αλχημείες και όλα δείχνουν πως οι Τσουαμενί και Καμαβινγκά θα μεταφερθούν στην αμυντική γραμμή. Φυσικά, η  τριάδα των Μπέλινγκχαμ, Βινίσιους και Ροντρίγκο θα πρωταγωνιστήσει στην επίθεση, ενώ όλα δείχνουν πως θα παίξουν βασικοί οι «γερόλυκοι» Μόντριτς και Κρόος.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης
1: 2.07 | Χ: 3.50 | 2: 3.50

Στην άλλη μεριά, η Ατλέτικο θέλει να κατακτήσει την πρώτη κούπα της σεζόν και ο Σιμεόνε ετοιμάζει τους παίκτες του για… πόλεμο. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Λεμάρ, Μπάριος και Βιτόλο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Αθπιλικουέτα. Είναι δεδομένο πως οι Γκριεζμάν και Μοράτα θα παίξουν στην επίθεση και, ειδικά ο Γάλλος, θα σηκώσει μεγάλο φορτίο στις πλάτες του.

Υπενθυμίζεται πως στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν οι Μπαρτσελόνα και Οσασούνα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Σούπερ Καπ Ισπανίας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.