Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Μοναδική προσφορά* στο Κύπελλο! (10/1)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Ιανουαρίου 24 13:25 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στην Λεωφόρο για την φάση των «16» του Κυπέλλου και η «μονομαχία» των «ερυθρόλευκων» στην έδρα της Μπαρτσελόνα για την 20η αγωνιστική της EuroLeage μονοπωλούν το αποψινό ενδιαφέρον. 

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Κυπέλλου!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» του Κυπέλλου. Κι οι δύο ομάδες θέλουν το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Αυτό είναι το δεύτερο ελληνικό “clasico” της σεζόν, με τους δύο «αιώνιους» να προέρχονται από αλλαγές στις πλευρές των πάγκων τους. Στο «τριφύλλι», ο Τερίμ αντικατέστησε τον Γιοβάνοβιτς, ενώ στους «ερυθρόλευκους» η νίκη αποτελεί μονόδρομο μετά τις συνεχόμενες ήττες από Λαμία και ΑΕΚ. Στα αγωνιστικά, εκτός για τους «πράσινους» έμειναν οι Σένκεφελντ, Παλάσιος, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Πέρεθ. Για τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Μπιέλ, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί. Μόλις μία ήττα από τον Ολυμπιακό μετρά ο Παναθηναϊκός στις οκτώ τελευταίες «μονομαχίες» τους, ανεξαρτήτως έδρας.

cta_box_bg
Sportingbet - Ενισχυμένες Αποδόσεις καθημερινά! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που «τρέχει» στη EuroLeague θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσουν στην 5η θέση, έχοντας ρεκόρ 11-8. Οι πιο πρόσφατες νίκες κόντρα σε Μιλάνο και Μονακό ανέβασαν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα που θέλει να πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» στην Καταλονία. Πιο συγκεκριμένα, πέρσι τον Οκτώβριο οι Πειραιώτες επικράτησαν με 80-70 στο “Palau”, πετυχαίνοντας την 5η νίκη τους στην έδρα των μπλαουγκράνα. Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ αφήσε εκτός αποστολής τους Λούντζη, Πάπα και Τανούλη. Από δύο σπουδαίες εγχώριες νίκες κόντρα στη Ρεάλ και την Μπασκόνια προέρχεται η Μπαρτσελόνα στη EuroLeague. Οι Καταλανοί με ρεκόρ 13-6 βρίσκονται μόνοι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στόχος τους είναι να… πιάσουν την Μπολόνια, που απέχει μόλις μία νίκη μακριά. Από το 2000, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έχουν κοντραριστεί 34 φορές, ανεξαρτήτως έδρας, με τους μπλαουγκράνα να μετρούν 21 νίκες και τους «ερυθρόλευκους», 13 αντίστοιχα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.