ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Για συνέχεια στο σερί του ο Παναθηναϊκός και με τον Άρη Midea (5/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Φεβρουαρίου 24 11:36 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Άρη Midea (5/2/2024) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο ως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα με 16 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ ο Άρης Midea (9-7) ψάχνει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εδραίωσή του στην πρώτη εξάδα, ενώ κοιτάζει και προς την 3η θέση. Στην πλατφόρμα της Betsson, το κουπόνι του μπάσκετ προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Ο άσος του Παναθηναϊκού με χάντικαπ 17,5 πόντων προσφέρεται στο 1,90** και το διπλό του Άρη Midea φτάνει στο 9,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι χρυσή χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί στην Basket League μετρώντας μονάχα νίκες ως τώρα. Μια από αυτές, ήταν και απέναντι στον Άρη Midea στον πρώτο γύρο με 75-65 όπου δυσκολεύτηκε για να επικρατήσει. Ο Άρης Midea, πάλι, έχει δύο συνεχόμενες νίκες και τρεις στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Πάει στο ματς με τον Άρη Midea με την ιδέα να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να μπει δυναμικά. Αφενός για να μη δώσει το δικαίωμα στον αντίπαλό του να πιστέψει πως μπορεί να κάνει την έκπληξη και αφετέρου να προφυλάξει ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες του, αφού υπήρξε μεγάλη καταπόνηση το προηγούμενο διάστημα μιας και προηγήθηκε «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague. Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Τετάρτη (31/1) νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο εντός έδρας με 79-62 κι έπειτα την Παρασκευή (2/2) έπαιξε στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Άρης Midea, από τη μεριά του, το τελευταίο διάστημα στους αγώνες του στο ελληνικό πρωτάθλημα αποδεικνύει πως εκτός από άμυνα μπορεί να παίξει εντυπωσιακά και στην επίθεση. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα καθώς νίκησε με 93-91 την ΑΕΚ BETSSON BC εκτός έδρας κι έπειτα την Κολοσσό Ρόδου με 98-91 εντός έδρας. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα παραταχθεί στο «ΟΑΚΑ» προερχόμενη από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ουλμ για το EuroCup με 66-86 την περασμένη Τετάρτη (31/1).

Με τις δύο ομάδες να μπορούν να παίξουν καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ δημιουργούνται προσδοκίες για πλούσιο θέαμα. Το Over 154,5 συνολικοί πόντοι με παράταση βρίσκεται στο 1,86**, ενώ το Under δίνεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

Μηδενικά περιθώρια απωλειών για Μπρέντφορντ και Μάντσεστερ Σίτι

Στο «Gtech Community Stadium» η Μπρέντφορντ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League. Πρόκειται για ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Η Μπρέντφορντ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το τρίποντο προκειμένου να ανασάνει στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι παλεύει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν -αν τα καταφέρει θα είναι ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού- και δεν θέλει να χάσει έδαφος.

Ο άσος της Μπρέντφορντ προσφέρεται στο 7,02** και το διπλό της Μάντσεστερ Σίτι φτάνει στο 1,42** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε ότι την περασμένη σεζόν η Μπρέντφορντ ήταν η μόνη ομάδα που νίκησε δύο φορές τη Μάντσεστερ Σίτι (2-1 εκτός και 1-0 εντός) και γενικά τις δύο προηγούμενες σεζόν της προκάλεσε πολλά προβλήματα.

Η Μπρέντφορντ μετά την ήττα με 3-2 από την Τότεναμ εκτός έδρας την περασμένη Τετάρτη (31/1) απέχει τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και μέσα στο Φλεβάρη θα παίξει δύο φορές με τη Μάντσεστερ Σίτι, θα αναμετρηθεί με την Λίβερπουλ εντός έδρας και θα έχει δύσκολα εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ και τη Γουλβς. Οπότε καλείται να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της σε αυτό το διάστημα.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι η Μπρέντφορντ μετράει μια νίκη στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια της, στα οποία δέχθηκε 21 γκολ. Η βελτίωση της προβληματικής αμυντικής λειτουργίας της είναι η προτεραιότητά της καθώς ο προπονητής της Τόμας Φρανκ το θεωρεί απαραίτητο προκειμένου να αλλάξει και η αρνητική πορεία της ομάδας του, που μετράει έξι ήττες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές της Premier League. Εκτός οι Χένρι (αμυντικός), Εμπεμό (φορ), Γκόντος (φορ).

Η Μάντσεστερ Σίτι μετρά οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και το γεγονός πως μετράει 11 ματς χωρίς ήττα (10-1-0). Το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ χαρακτηρίζεται κομβικό στο εσωτερικό της με τον προπονητή Πεπ Γκουαρδιόλα ήδη να έχει αυξήσει την πίεση προς τους παίκτες του. Η ομάδα του έχει ρεκόρ 14-4-3 (χρωστάει ματς με την Μπρέντφορντ στις 20/2) με 51-24 γκολ κι εκτός έδρας 7-1-4 με 24-14 γκολ. Στη νίκη με 3-1 επί της Μπέρνλι την περασμένη Τετάρτη (31/1) επανήλθε μετά την πολύμηνη απουσία του ο γκολτζής στράικερ Έρλινγκ Χάαλαντ.

Μπρέντφορντ και Μάντσεστερ Σίτι «καίγονται» για τη νίκη και είναι ομάδες που παίζουν επιθετικά. Ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 πληρώνει στο 2,07** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.