ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Novibet: Βαλένθια – Ολυμπιακός και φουλ δράση στη Euroleague με ειδικά στοιχήματα (8/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Φεβρουαρίου 24 08:03 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Ο «μαραθώνιος» της Euroleague κορυφώνεται με την 26η αγωνιστική να αρχίζει με σπουδαίες και κρίσιμες βαθμολογικά μονομαχίες.

Στη Fonteta η Βαλένθια φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (21:30) σε μία κρίσιμη αναμέτρηση.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το 2/2 στη διαβολοβδομάδα, με Άλμπα και Μπάγερν έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που έχουν προκαλέσει οι απουσίες στους ψηλούς και ψάχνει επί ισπανικού εδάφους το καθοριστικό «διπλό» ώστε να ανέβει από το 14-11 και να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο στην προνομιούχο εξάδα.

Αντίστοιχο βήμα για την εξάδα θέλει να κάνει και η γηπεδούχος του Άλεξ Μουμπρού, η οποία μετά τη νίκη επί της Άλμπα ανέβηκε στο 13-12 και με νέα νίκη επί των Πειραιωτών μεταξύ άλλων θα αποκτήσει πολύτιμο πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Βαλένθια – Ολυμπιακός
1 (-1.5): 1.95 | 2 (+1.5): 1.80

Αναμέτρηση με ιδιαιτερότητα είναι αυτή ανάμεσα σε Εφές και Μακάμπι (19:30), η οποία διεξάγεται στην ουδέτερη Ρίγα για να μην υπάρχει ένταση με την παρουσία των Ισραηλινών στην Τουρκία.

Η τουρκική ομάδα μετά την απομάκρυνση του Ερντέμ Τσαν συνεχίζει με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στο τιμόνι και με το 79-73 επί της Ολίμπια Μιλάνο ανέβηκε στο 10-15, ψάχνοντας νίκες για να εξαντλήσει τις πιθανότητες εισόδου στην δεκάδα.

Η Μακάμπι συνεχίζει την δική της κούρσα με ρεκόρ 13-12 έπειτα από τη διπλή ήττα στη διαβολοβδομάδα από Ρεάλ και Μπασκόνια και δε θέλει τρίτη σερί ήττα για να μη χαθεί περαιτέρω έδαφος.

Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 (-1.5): 1.79 | 2 (+1.5): 1.94

Στην Stark Arena του Βελιγραδίου η Παρτιζάν περιμένει την Μπάγερν (21:30) παίζοντας πλέον τα ρέστα της για να προλάβει τις προνομιούχες θέσεις, έστω μέσω των Play-In.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχοντας έξι σερί ήττες εκτός έδρας με αυτές σε Μονακό και Μπολόνια έχει πέσει στο 12-13 και δεν έχει περιθώρια παρά να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Όσο για τους Βαυαρούς του Πάμπλο Λάσο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έπεσαν στο 10-15 και ψάχνουν μεγάλες νίκες για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τη δεκάδα.

Παρτιζάν – Μπάγερν Μονάχου
1 (-6.5): 1.90 | 2 (+6.5): 1.85

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Euroleague.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.