Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου σε Live Streaming* από την bwin! (10/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Φεβρουαρίου 24 11:45 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

«Μάχη» κορυφής στην Bundesliga, με την αήττητη Λεβερκούζεν να παίζει εντός έδρας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. «Διπλό» κόντρα στη Ρόμα ψάχνει η Ίντερ.

bwin – Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα!

Η Λεβερκούζεν συνεχίζει να… μαγνητίζει τα βλέμματα και απόψε θέλει να κάνει ένα ακόμα «βήμα» τίτλου. Οι «ασπιρίνες» υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου στη “BayArena”, παραμένουν αήττητες έπειτα από 20 αγωνιστικές στην Bundesliga και πλέον με νίκη θέλουν να βρουν διαφορά… ασφαλείας από τους Βαυαρούς ξεφεύγοντας στο +5. Το “Xabi Alonso ball”, καταγράφει 16 νίκες με 4 ισοπαλίες, την κορυφαία αμυντική επίδοση με μόλις 14 γκολ παθητικό, ενώ με 52 τέρματα διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίδοση πίσω από την Μπάγερν των 59. Στο ματς του 1ου γύρου οι δύο ομάδες ήρθαν ισόβαθμες με 2-2 με τη Λεβερκούζεν να ισοφαρίζει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Εζεκιέλ Παλάσιος. Εντός έδρας η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο καταγράφει 2,6 βαθμούς/παιχνίδι με τέρματα 29-6! Η Μπάγερν σε εννέα εκτός έδρας αγώνες, επικράτησε τις επτά, ηττήθηκε τη μία, ενώ ακόμα μία ήρθε ισόπαλη. Οι Βαυαροί συγκεντρώνουν 2,44 βαθμούς/παιχνίδι με συντελεστή τερμάτων 22-12.

Από τη Ρώμη και την έδρα της Ρόμα περνά η πορεία τίτλου που καταγράφει η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» δοκιμάζονται στο “Olimpico”, βρίσκονται στο +4 από τη 2η Γιουβέντους και από τις 23 Δεκεμβρίου παραμένουν αήττητοι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το απόλυτο μετρούν με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι οι «τζιαλορόσι» στη μετά – Μουρίνιο εποχή. Με τον άλλοτε αρχηγό τους οι Ρωμαίοι επικράτησαν της Βερόνα, της Σαλερνιτάνα και της Κάλιαρι με τέρματα 10-3. Η Ρόμα θέλει μία ακόμα νίκη, για να συνεχίσει την… αντεπίθεση διεκδικώντας μία θέση στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων, η Ρόμα επικράτησε μία φορά της Ίντερ κι αυτή ήταν στο Μιλάνο, με τους «νερατζούρι» να καταγράφουν τρεις νίκες!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.