Τριπλό combo στο Pamestoixima.gr
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Μετρά το ύψος της η Λειψία κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (13/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 13 Φεβρουαρίου 24 14:34 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στη «Red Bull Arena» η Λειψία φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (13/2/2024) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Η Λειψία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να βελτιώσει τις πιθανότητές της για να κάνει την έκπληξη απέναντι σε μια ομάδα που λογαριάζεται ως ένα από τα τρία μεγάλα φαβορί για να πάρουν τον τίτλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιχειρήσει να βασιστεί στην εμπειρία της και την ποιότητά της για να κάνει το πρώτο βήμα προς την πρόκριση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ο άσος της Λειψίας προσφέρεται στο 3,01** και το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει στο 2,19** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο παρελθόν, οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο φορές στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2022-23. Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε στην Ισπανία με 2-0 και η Λειψία επιβλήθηκε με 3-2 στη Γερμανία.

cta_box_bg
H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Λειψία υπάρχει η ανάγκη της ομάδας να βρει σταθερότητα, κάτι που δεν έχει καταφέρει μέσα στο 2024. Επέστρεψε από τη χειμερινή διακοπή σε κακή κατάσταση και υπέστη τρεις απανωτές ήττες για την Bundesliga (1-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας, 3-2 από την Λεβερκούζεν εντός έδρας και 5-2 από την Στουτγάρδη εκτός έδρας). Έπειτα, επιβλήθηκε με 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου, αλλά το περασμένο Σάββατο (10/2) έμεινε στο 2-2 με την Άουγκσμπουργκ. Ο προπονητής Μάρκο Ρόζε εσχάτως βλέπει παίκτες να επανέρχονται κι αυτό ενισχύει το ρόστερ του, αλλά το ζητούμενο για την ομάδα του είναι να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της και να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να παίξει έξυπνα και να εκμεταλλευτεί τα δυνατά της χαρτιά που είναι η εμπειρία, η διαχείριση αγώνων με υψηλές απαιτήσεις, η ταχύτητα και το ταλέντο της. Το τελευταίο διάστημα, πάντως, αναλόγως με τον αντίπαλο παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και ο Κάρλο Αντσελότι ευελπιστεί οι παίκτες του να εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αποστολή τους.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό που απασχολεί τον Ιταλό τεχνικό είναι το κέντρο της άμυνας της ομάδας του μιας και απουσιάζουν σταθερά οι Μιλιτάο και Άλαμπα. Στην λίστα με τους τραυματίες προστέθηκε και ο Ρούντιγκερ, ενώ θα λείψει και ο βασικός σταρ μέσος της Τζουντ Μπέλιγχαμ. Η Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο Σάββατο (10/2) νίκησε 4-0 την Τζιρόνα εντός έδρας για την La Liga και στο κέντρο της άμυνάς της είχε τον δεξιό μπακ Καρβαχάλ και τον χαφ Τσουαμενί.

Μπορεί να έχει τις δυσκολίες του το ματς, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τις απουσίες της, θέλει να στείλει ένα μήνυμα πως είναι έτοιμη να ανακαταλάβει την κορυφή της Ευρώπης. Άλλωστε, η Ρεάλ είναι το τρίτο φαβορί για κατάκτηση με απόδοση 6,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Έδρα κόντρα στην ποιότητα στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Άρη (13/2/2024) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Παναιτωλικός βασίζεται στην έδρα του και στον ενθουσιασμό που έχει δημιουργήσει η παρουσία του σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης προκειμένου να κάνει βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισης στον τελικό. Ο Άρης, πάλι, ποντάρει στο ταλέντο του για να κάνει τη διαφορά και να μπει εκείνος στη θέση του οδηγού στη σειρά. Το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 6 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο άσος του Παναιτωλικού προσφέρεται στο 3,75**, ενώ το διπλό του Άρη δίνεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson. Αυτή τη σεζόν, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές με τον Άρη να επικρατεί τον περασμένο Σεπτέμβριο εντός έδρας με 3-0, ενώ στις 14 Ιανουαρίου επιβλήθηκε στο Αγρίνιο με 4-0.

Ο Παναιτωλικός αδημονεί για το ματς με τον Άρη κι ελπίζει η επιστροφή των οπαδών στις εξέδρες να παίξει ρόλο στο να πάρει μεγαλύτερη ώθηση. Να σημειώσουμε πως ως τώρα στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Διότι ναι μεν αρχικά ξεπέρασε τον Διαγόρα Ρόδου στα πέναλτι (4-3, 1-1 κ.α.), αλλά στη συνέχεια έβγαλε νοκ άουτ την Athens Kallithea (νίκη με 3-2 εντός έδρας, ισοπαλία 2-2 εκτός) και τον ΟΦΗ (νίκη με 2-1 εκτός έδρας και νίκη με 3-1 εντός). Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης ξέρει πως ο τερματοφύλακας Καπίνο, οι αμυντικοί Μπαλντασάρα, Μπακάκης και ο μεσοεπιθετικός Σενγκέλια δεν βρίσκονται στο μάξιμουμ. Το περασμένο Σάββατο (10/2) νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο εντός έδρας για τη Super League.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται μπροστά από μια μεγάλη ευκαιρία. Ιστορική όπως αναφέρεται στο εσωτερικό του. Με δεδομένο πως δεν έχει παίξει σε τελικό του θεσμού εδώ και πάνω από μια δεκαετία, θέλει να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις και να πάρει το εισιτήριο. Οπότε η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι αποφασισμένη να κάνει το πρώτο βήμα προς την πρόκριση. Να σημειώσουμε πως προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας για το ελληνικό πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο (10/2).

Ο Άρης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Άρχισε την πορεία του στη φάση των «16» όπου κι απέκλεισε την κάτοχο του τίτλου ΑΕΚ με 4-2 στα πέναλτι (1-1 κ.α., παρ. εντός έδρας, ενώ προηγήθηκε 0-0 εκτός έδρας). Έπειτα, ξεπέρασε το εμπόδιο της Νίκης Βόλου (νίκη με 3-0 εντός έδρας, ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας). Αγωνιστικά, στο μεταξύ, ο Άρης αναμένεται στην αποστολή του να έχει σχεδόν όλα τα βασικά του στελέχη, αν και το απουσιολόγιο του είναι γεμάτο, αλλά κυρίως με παίκτες που δεν υπολογίζονται ή που έχουν περιφερειακούς ρόλους στα πλάνα του κόουτς Μάντζιου.

Στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson ο Άρης είναι το δεύτερο μεγάλο φαβορί για να πάρει την κούπα, καθώς δίνεται στο 2,85** μετά τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο 2,70** με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει στο 3,10**, ενώ ο Παναιτωλικός τοποθετείται στο 23,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.