Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Παίζει προσφορά* στο Κύπελλο; Παίζει bwin! (16/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 16 Φεβρουαρίου 24 15:21 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Ακόμα δύο «εισιτήρια» των ημιτελικών του Κυπέλλου στο μπάσκετ θα… σφραγιστούν απόψε στο Ηράκλειο.

Στις 18:00 το Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin. Φινάλε στις 21:00 με το Προμηθέας Πάτρας – Πανιώνιος.

bwin – Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα!

Ολυμπιακός και Περιστέρι bwin τίθονται ξανά αντιμέτωποι στο Κύπελλο Μπάσκετ, μετά τον περσινό τελικό, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν την κούπα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά και αμφότερες ψάχνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά. Φαβορί αποτελεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος δεν υπολογίζει στον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ. Παράλληλα εκτός έμειναν οι Λουκα Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, καθώς ο Έλληνας προπονητής δεν προχώρησε σε αλλαγή στη λίστα των ξένων. Με ανεβασμένη την ψυχολογία μπαίνει στο παρκέ ο Ολυμπιακός μετά και το σερί νικών  στη EuroLeague. «Ανεβασμένο» εμφανίζεται το Περιστέρι bwin, καθώς παρά τις ήττες που έκανε στην εκκίνηση της φάσης των «16» του Basketball Champions League, «τρέχει» νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Στις 21:00 πέφτει η «αυλαία» των προημιτελικών του Κυπέλλου Μπάσκετ στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Προμηθέας Πάτρας έναντι του Πανιωνίου, που «εκπροσωπεί» την Elite League. Από μία εκ των πλέον πειστικών του εμφανίσεων προέρχεται ο Προμηθέας, καθώς στο ντέρμπι της Πάτρας, επικράτησε άνετα 84-56 εκτός έδρας του Απόλλωνα. Για την «έκπληξη» παίζει η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που έχει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της, όπως οι Βεργίνης, Βουγιούκας, Γκίκας, Κακλαμανάκης και Μιλιντίγεβιτς.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.