ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι: Ματς μεγάλης βαθμολογικής σημασίας με ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson (17/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Φεβρουαρίου 24 13:15 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «Etihad Stadium» η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League, σ ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Η Μάντσεστερ Σίτι, από τη μια, διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη η Τσέλσι παλεύει για ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι στον α’ γύρο χάρισαν ένα χορταστικό ματς που έληξε 4-4. Ήταν το 7ο σερί ματς που η Μάντσεστερ Σίτι παρέμεινε αήττητη απέναντι στην Τσέλσι – είχαν προηγηθεί έξι νίκες. Όσον αφορά στις τιμές που συναντάμε τις δύο ομάδες, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται στο 1,34** και το διπλό της Τσέλσι ανέρχεται στο 8,26** στην πλατφόρμα της Betsson.

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι σε 23 ματς στο πρωτάθλημα Αγγλίας (σ.σ. χρωστάει ματς με την Μπρέντφορντ) έχει ρεκόρ 16-4-3 με 56-25 γκολ. Εντός έδρας έχει 8-3-0 με 29-10 τέρματα. Η Τσέλσι, από τη μεριά της, έχει ρεκόρ 10-4-10 με 41-40 γκολ κι εκτός έδρας μετράει 5-1-6 με 21-22 τέρματα. Προέρχεται από νίκη με 3-1 επί της Κοπεγχάγης εκτός έδρας την περασμένη Τρίτη (13/2) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Champions League. Ήταν η 11η συνεχόμενη επιτυχία της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι αήττητη εδώ και 14 επίσημα ματς (13-1-0).

Η Τσέλσι, στο μεταξύ, πηγαίνει στο ματς έχοντας πετύχει σημαντικές εκτός έδρας νίκες με 3-1 επί της Άστον Βίλα για το Κύπελλο Αγγλίας και με το ίδιο σκορ ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League. Αυτό βοήθησε στην αλλαγή του κλίματος έπειτα από τις βαριές ήττες κόντρα σε Λίβερπουλ (4-1) και Γουλβς (4-2).

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το goal/goal στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει 3,10** (από 2,82) και το Over 4,5 στο ματς δίνεται στο 3,90** (από 3,55). Με Σούπερ Ενισχυμένη Απόδοση 3,85** (από 3,20) προσφέρεται η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με goal/goal στο ματς και τον Haaland να σκοράρει.

Ημιτελικοί Κυπέλλου Ελλάδας με κορυφαίες αποδόσεις Betsson

Παναθηναϊκός-Άρης Midea και Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας είναι οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, που διεξάγονται σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης, ώστε να βγει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της Κυριακής.

18:00 Παναθηναϊκός-Άρης Midea

Ο Παναθηναϊκός θέλει το τρόπαιο, ώστε να ανοίξει λογαριασμό στην εποχή του Εργκίν Αταμάν στο κλαμπ. Ο Άρης Midea, από τη μεριά του, στοχεύει στο να παρουσιάσει την καλύτερη εκδοχή του. Στο ματς υπάρχει μεγάλο φαβορί, καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,92** με χάντικαπ -14,5 πόντους και το διπλό του Άρη Midea δίνεται στο 7,45** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι χρυσή χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Ο Παναθηναϊκός ελπίζει στον ημιτελικό να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής του σε σύγκριση με τον προημιτελικό. Στο πρώτο του ματς για το Final 8, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε με 79-72 της ΑΕΚ BETSSON BC, που του έβαλε πολύ δύσκολα, το βράδυ της Πέμπτης (15/2). «Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, το μόνο καλό είναι ότι νικήσαμε και προκριθήκαμε στα ημιτελικά», είπε ο Τούρκος προπονητής. Ωστόσο, υπάρχει η αισιοδοξία πως με την επιστροφή του ηγετικού γκαρντ Κώστα Σλούκα ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να βρει καλύτερο ρυθμό στον ημιτελικό.

Ο Άρης Midea πήγε στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας αποφασισμένος να δείξει την ποιότητά του και την ικανότητά του κι αυτό έκανε στον προημιτελικό. Νίκησε τον ΠΑΟΚ με 76-74 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος με ηγέτη τον Βασίλη Τολιόπουλο που πέτυχε 24 πόντους και τώρα απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμος να παρουσιάσει το πιο ανταγωνιστικό πρόσωπό του προκειμένου να κάνει την έκπληξη και να φτάσει στον τελικό.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόκριση του Άρη Midea και το πώς αυτή επιτεύχθηκε απέδειξε πως διαθέτει αρετές και στις δύο μεριές του παρκέ. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, που πρόσφατα νίκησε τον Παναθηναϊκό με 73-70 για την Basket League μέσα στο «ΟΑΚΑ», βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το Over 153,5 συνολικοί πόντοι με παράταση βρίσκεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

21:00 Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας

Ο Ολυμπιακός είναι ο κάτοχος του τίτλου. Μάλιστα, έχει πάρει το τρόπαιο τα δύο τελευταία χρόνια και θέλει να επεκτείνει την κυριαρχία του. Ο Προμηθέας Πάτρας έχει σκοπό να παρουσιάσει την πιο ανταγωνιστική εκδοχή του και να διεκδικήσει αυτός το εισιτήριο.

Ο άσος του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 1,88** με χάντικαπ 16,5 πόντων, την στιγμή που το διπλό του Προμηθέα Πάτρας πληρώνει στο 9,25** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός κι ο Προμηθέας Πάτρας έχουν αναμετρηθεί ήδη δύο φορές στην τρέχουσα σεζόν στο πλαίσιο της Basket League με τους Πειραιώτες να επικρατούν σε αμφότερες (92-75 στο «ΣΕΦ» και 81-57 στο «Δημήτρης Τόφαλος» σε ματς που έγινε στις 4 Φεβρουαρίου).

Ο Ολυμπιακός πάει στον ημιτελικό διψασμένος για ακόμη έναν τίτλο έπειτα από τη νίκη του επί του Περιστερίου στα προημιτελικά με σκορ 87-68. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ και θέλουν να προσθέσουν και το Κύπελλο Ελλάδας στη συλλογή τους. Βέβαια, το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο και υπάρχει φθορά στους παίκτες του, ενώ δεν υπολογίζει στον βασικό σέντερ του Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο γκαρντ Νάιτζελ – Ουίλιαμς Γκος δεν βρίσκεται στο 100%.

Ο Προμηθέας Πάτρας ονειρεύεται την πρόκριση, αν και αντιλαμβάνεται πως έχει δύσκολη αποστολή. Ωστόσο, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πηγαίνει στο ματς ανεβασμένη μετά από την πολύ καλή εμφάνισή της στη νίκη της επί του Πανιωνίου (ομάδα β’ κατηγορίας) στον προημιτελικό με σκορ 88-48. Εξάλλου, είναι ένα φιλόδοξο συγκρότημα που επιδιώκει τη διάκριση βασιζόμενο ιδίως στους γκαρντ του που μπορούν να κάνουν ζημιά και στις καλύτερες ομάδες. Σημαντικό, δε, το ότι δεν καταπονήθηκε ιδιαιτέρως κι έχει «φρέσκους» τους καλύτερους παίκτες του. Το Over συνολικοί πόντοι 155,5 με παράταση δίνεται στο 1,92** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.