ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Αντίδραση για τον ΠΑΟΚ ή συνέχεια επιτυχιών για τον Ολυμπιακό; (18/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Φεβρουαρίου 24 11:59 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην Τούμπα αναμετριούνται ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση έπειτα από δύο αρνητικά αποτελέσματα στην έδρα του στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει πως μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μετά τη νέα αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ έχει στο μυαλό του και την Ευρώπη. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 2,02** και το διπλό του Ολυμπιακού δίνεται στο 3,80** στην πλατφόρμα της Betsson. Στον α’ γύρο, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-2 στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός, πάλι, μετράει πέντε σερί ματς αήττητος στην έδρα του ΠΑΟΚ (2-3-0).

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε περίοδο όπου προσπαθεί να διαχειριστεί τα απανωτά σημαντικά ματς που έχει να δώσει. Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ για τη Super League την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ την περασμένη Τετάρτη (14/2) έχασε στο γήπεδό του με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό έχει και πάλι παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια ώστε να πάει με τους καλύτερους οιωνούς στα πλέι οφ. Επίσης, είναι δεδομένο πως θέλει τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους. Απουσιάζει ο τιμωρημένος μεσοεπιθετικός Τάισον, ενώ ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει σε ορισμένες επιστροφές που αυξάνουν τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του, όπως αυτή του Γιάννη Κωνσταντέλια  που ξεπέρασε την ίωσή του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια διαδικασία επανεκκίνησης κι εύρεσης του εαυτού του υπό τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η διάθεσή του είναι να αποδείξει πως έχει ό,τι χρειάζεται για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η νίκη με 4-0 επί του ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο βοήθησε να αλλάξει το κλίμα.

Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει πολύς χρόνος στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δουλέψει σε όλα όσα θα ήθελε με τους παίκτες του. Αυτό γιατί ο Ολυμπιακός την περασμένη Πέμπτη (15/2) έπαιξε με τη Φερεντσβάρος και τη νίκησε 1-0 για το Europa Conference League, ενώ έχει ματς στην Ουγγαρία μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οπότε το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο κι ο Ισπανός τεχνικός ακόμη μαθαίνει τους παίκτες του και προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια νέα χώρα και μια νέα ομάδα.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ανδρέας Ντόι και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που έπαιξαν βασικοί στο ματς του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος έμειναν εκτός αποστολής από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η κούρσα του τίτλου έχει «φουντώσει» και οι επιλογές στην κατηγορία νικητής της Super League προσφέρουν σούπερ αποδόσεις. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί μαζί με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό με απόδοση 3,10**. Ο Ολυμπιακός, πάλι, δίνεται στο 7,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη του ΠΑΟΚ με ένα γκολ διαφορά πληρώνει 4,15** (από 3,75), ενώ το συνδυαστικό της νίκης των γηπεδούχων με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Στέφανο Τζίμα προσφέρεται στο 5,50** (από 5,00)..

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.