ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Ο τελικός Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με κορυφαίες αποδόσεις (18/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Φεβρουαρίου 24 12:15 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός διεκδικούν το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ.

Προμηνύεται ντέρμπι αιωνίων για γερά νεύρα με τις δύο ομάδες να δείχνουν την ποιότητά τους και τη νοοτροπία νικητή σε όλη τη διάρκεια του Final 8.  Αμφότερες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουν τον πρώτο τίτλο για το 2024, αλλά παράλληλα θέλουν να στείλουν κι ένα μήνυμα στον μεγάλο αντίπαλο με φόντο τη Basket League, καθώς και τη Euroleague.

Άλλωστε, δεν αποκλείεται να συναντηθούν στον τελικό του πρωταθλήματος και ποιος ξέρει αν βρεθούν και στο Final 4 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός οι αποδόσεις έχουν ως φαβορί τον άσο του Παναθηναϊκού στο 1,56** και το διπλό του Ολυμπιακού βρίσκεται στο 2,30** στην πλατφόρμα της Betsson. Αυτή θα είναι η 5η αναμέτρηση των δύο αιωνίων αντιπάλων στην τρέχουσα σεζόν. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός έχουν από δύο νίκες.

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κάνει σεφτέ στους τίτλους στην εποχή Εργκίν Αταμάν. Εξάλλου, γι’ αυτό προσέλαβε τον έμπειρο Τούρκο τεχνικό κι έκανε δυνατές επενδύσεις για να γεμίσει το ρόστερ του με ποιοτικούς παίκτες. Έφτασε στον τελικό αφού προηγουμένως ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ BETSSON BC με 79-72 στην προημιτελική φάση και εκείνο του Άρη Midea με 76-65 στον ημιτελικό.

Ο Παναθηναϊκός πάει στον τελικό ανεβασμένος από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα μιας και μετράει τέσσερις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά από την άλλη ο Εργκίν Αταμάν υπογράμμισε πως η ομάδα του καλείται να βελτιωθεί προκειμένου να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. «Αμυντικά ήμασταν καλοί, αλλά δεν μου άρεσε η επίθεση. Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας και θα παραταχθούμε για να πάρουμε το τρόπαιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αταμάν. Στο μεταξύ, ο πολύτιμος γκαρντ Βιλντόσα δεν βρίσκεται στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του.

Ο Ολυμπιακός φτάνει στο τελικό ματς της διοργάνωσης έχοντας μονάχα τη νίκη στο μυαλό του καθώς θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και την πρόκριση επί του Περιστερίου στον προημιτελικό (87-68), δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας στον ημιτελικό (91-77) και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό και τον 21ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία του όπου θα διεκδικήσει τη 12η κούπα του.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός πατάει πολύ καλά στο παρκέ από τα τέλη Ιανουαρίου. Έχει πανηγυρίσει οκτώ νίκες στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις και το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί η επίθεσή του και ο πλουραλισμός που επιδεικνύει στο παιχνίδι του, αν και υπάρχουν προβλήματα αφού δεν είναι στο μάξιμουμ οι Γουίλιαμς – Γκος (γκαρντ) και Μιλουτίνοφ (σέντερ).

Το στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ συγκλονίζει και ο τελικός Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός αναμένεται συναρπαστικός με μεγάλες συγκινήσεις και τεράστιο ενδιαφέρον. Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και διεκδικούν έναν τίτλο με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το Over 153,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.