ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Παίζει προσφορά* στο Champions League; Παίζει bwin! (20/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 20 Φεβρουαρίου 24 16:18 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Champions League φάση των «16» μέρος… δεύτερο.

Ακόμα οκτώ ομάδες ρίχνονται στη «μάχη» της πρόκρισης τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

beat the Champ: €500.000 μετρητά εγγυημένα* & εισιτήριο για τον τελικό του Europa League!

Σ’ ένα γήπεδο που δοξάστηκε κατά την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής, επιστρέφει ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ταξίδεψε στο Μιλάνο για να πάρει σκορ πρόκρισης από την «φορμαρισμένη» Ίντερ, με φόντο τον αγώνα του “Metropolitano “. Από τις 20 Δεκεμβρίου και την ήττα με 2-1 στο “Giuseppe Meazza” από την Μπολόνια οι «νερατζούρι» παραμένουν αήττητοι για δέκα διαδοχικά παιχνίδια! Μέσα σε αυτό το γκρουπ αγώνων κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Ιταλίας, ενώ παράλληλα διατήρησαν έξι φορές ανέπαφη την εστία τους!

Σε τρομερή κατάσταση για την Ίντερ βρίσκεται ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκοράροντας πέντε γκολ στα έξι τελευταία. Η αγωνιστική αστάθεια που χαρακτηρίζει την Ατλέτικο και φέτος, φάνηκε και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και μία ισοπαλία, για τους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι βρίσκονται στην 5η θέση της LaLiga, παραμένουν στο «κυνήγι» της 2ης θέσης και στο τελευταίο παιχνίδι τους συνέτριψαν με 5-0 τη Λας Πάλμας. Στο 4.40 βρίσκουμε σε Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, τη νίκη της Ίντερ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

cta_box_bg
bwin - Κορυφαίο Live Streaming* στη Serie A! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ομάδες που… αγαπούν την επίθεση θα αναμετρηθούν στο άλλο ματς της βραδιάς. Η Αϊντχόφεν υποδέχεται στο “Philips Stadion” την Ντόρτμουντ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Champions League. Η PSV βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μόνη 1η στην Eredivisie και στο +10 από τη Φέγενορντ, παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία για το πρωτάθλημα, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άγιαξ. Παράλληλα η ομάδα του Πίτερ Μποζ, πρώην προπονητή της Ντόρτμουντ, είναι επιθετική μηχανή γκολ.

Μετρά 70 γκολ ενεργητικό στο ολλανδικό πρωτάθλημα σε 22 αγωνιστικές! Από την άλλη η Ντόρτμουντ περνά μία δύσκολη σεζόν, όντας 4η όμως δεν ξεχνά την τέχνη του… γκολ. Η Μπορούσια έχει σκοράρει 44 φορές σε 22 αγώνες της Bundesliga, ενώ έδειξε χαρακτήρα στον όμιλο της τερματίζοντας 1η μπροστά από Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιουκάστλ! Στο 3.10 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, να νικήσει η Αϊντχόφεν και να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 γκολ στον αγώνα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.