ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης με σούπερ αποδόσεις (20/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 20 Φεβρουαρίου 24 16:21 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο «Giuseppe Meazza» η Ίντερ φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον πρώτο αγώνα τους στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Η Ίντερ που έφτασε στον τελικό την περασμένη σεζόν θέλει να κάνει και πάλι μια μακρά πορεία στη διοργάνωση και νιώθει πως έχει ό,τι χρειάζεται για να φτάσει μακριά. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δίνει μεγάλη σημασία στην ευρωπαϊκή διοργάνωση κι έχει στόχο να γευτεί τη δόξα καθώς στο πρωτάθλημα Ισπανίας έχει μείνει πίσω. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Ο άσος της Ίντερ προσφέρεται στο 1,77** και το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης δίνεται στο 4,79** στην πλατφόρμα της Betsson. Το ματς είναι ιδιαίτερο για τον Ντιέγκο Σιμεόνε που ως ποδοσφαιριστής «δέθηκε» και με την Ίντερ και πολλάκις έχει πρωταγωνιστήσει σε σενάρια να την αναλάβει ως προπονητής.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την Ίντερ στο επίκεντρο βρίσκεται προσπάθεια που κάνει η ομάδα να πετύχει τους στόχους στην Ιταλία και την Ευρώπη. Έχει ήδη κατακτήσει το Supercoppa Italia, έχει δρομολογήσει την κατάκτηση της Serie A και αποδεδειγμένα γνωρίζει πως πρέπει να παίξει για να συνεχίσει και στο Champions League. Βοηθάει πολύ και το γεγονός πως έχει ένα γεμάτο ρόστερ και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Πέρασε στους «16» αφού τερμάτισε δεύτερη στον 4ο όμιλο πίσω από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (σ.σ. λόγω ισοβαθμίας) και μπροστά από τις Μπενφίκα, Σάλτσμπουργκ με ρεκόρ 3-3-0 και 8-5 γκολ.

Η Ίντερ την περασμένη Παρασκευή (16/2) επιβλήθηκε με 4-0 της Σαλερνιτάνα εντός έδρας για το πρωτάθλημα Ιταλίας. Ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Σιμόνε Ιντσάγκι που σε αυτά ματς κράτησε το μηδέν στην εστία της πέντε φορές, ενώ επιθετικά έδειξε τις αρετές της σημειώνοντας 21 γκολ. Οι «νερατζούρι», να σημειώσουμε, παραμένουν αήττητοι εδώ και δέκα διαδοχικά παιχνίδια αφότου αποκλείστηκαν στην παράταση από την Μπολόνια στο Coppa Italia τον περασμένο Δεκέμβριο. Απουσιάζει ο αμυντικός Ατσέρμπι, δεν υπολογίζει ο μπακ – χαφ Κουαδράδο.

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνουν αντίδραση έπειτα από μια περίοδο με αρνητικά αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις. Μια πολύ σημαντική παράμετρος, πάντως, είναι πως έχοντας μείνει πολύ πίσω στην κούρσα του τίτλου στην La Liga και με δεδομένο πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση και στο Copa del Rey (ημιτελική φάση, έχασε εντός έδρας με 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο α’ ματς), το Champions League εξελίσσεται σε προτεραιότητα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε στους «16» καθώς πήρε την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο εις βάρος των Λάτσιο, Φέγενορντ και Σέλτικ με ρεκόρ 4-2-0 και 17-6 γκολ.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωνιστικά, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πρέπει να διαχειριστεί και το γεγονός πως είχε μια μέρα λιγότερη να ξεκουραστεί/προετοιμαστεί σε σύγκριση με την Ίντερ, συν το ταξίδι. Αυτό γιατί έπαιξε το περασμένο Σάββατο (17/2) με αντίπαλο την Λας Πάλμας εντός έδρας για την La Liga την οποία νίκησε με 5-0. Στο μεταξύ, δεν υπολογίζει στο βασικό σέντερ φορ Άλβαρο Μοράτα που εντυπωσιάζει αυτή τη σεζόν, ενώ σταθερά εκτός βρίσκονται ο αμυντικός Αθπιλικουέτα και ο χαφ Λεμάρ, πολύτιμοι στο ροτέισον του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Είναι ομάδες που διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και μεγάλη εμπειρία και αναμένονται «μάχες» και στα δύο ματς. Στο Μιλάνο, όμως, η Ίντερ εμφανίζεται πάρα πολύ δυνατή. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το ακριβές σκορ Α΄ ημιχρόνου 1-0 πληρώνει 4,25** (από 3,85), το πρώτο γκολ από την Ατλέτικο Μαδρίτης προσφέρεται στο 3,25** (από 2,94) και το Goal & Over 2,5 φτάνει στο 2,95** (από 2,70). Σούπερ Ενίσχυση και τιμή 5,15** (από 4,30) στο συνδυαστικό: νίκη της Ίντερ σε ματς με Over 2,5 και γκολ από τον Lautaro Martínez.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.