ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ποιος θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (21/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 21 Φεβρουαρίου 24 16:01 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Σε ματς με υψηλή ένταση και μια αποβολή εκατέρωθεν, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 στην Τούμπα και πήρε το πάνω χέρι.

Τώρα, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον τελικό. Ο ΠΑΟΚ, από τη μεριά του, ψάχνει να βρει τη δύναμη για να κάνει την ανατροπή στο φινάλε ενός πολύ απαιτητικού κομματιού του προγράμματός του. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 2,50** και το διπλό του ΠΑΟΚ δίνεται στο 2,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές. Έκαστη έχει από μια νίκη, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ανασυνταχθεί, να εντοπίσει τα λάθη του και να βελτιωθεί μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Λαμία το περασμένο Σάββατο (17/2) για τη Super League κι ενώ η αντίπαλός του έπαιξε με δέκα παίκτες από το 39′.

«Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά ελπίζω να μην έχουμε ξανά τέτοιο αποτέλεσμα», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ μετά το ματς με την Λαμία, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός πως η ομάδα του είναι κουρασμένη. Παράλληλα, στάθηκε και στο ότι βγαίνουν συνεχώς τραυματισμοί. Ο Παναθηναϊκός, έχασε τον μπακ Χουάνκαρ τον βασικό μέσο Ρούμπεν και τον μέσο Βέρμπιτς, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ οι Ιωαννίδης (στράικερ) και Τζούριτσιτς (μεσοεπιθετικός). Επιπλέον υπάρχουν χρόνιες απουσίες και αξίζει να υπογραμμίσουμε πως δεν θα έχει ούτε τον βασικό μεσοεπιθετικό Τάσο Μπακασέτα που είναι τιμωρημένος και η έφεση του εκδικάζεται – μαζί με αυτή του Τάισον – μερικές ώρες πριν τον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ κλείνει έναν κύκλο σπουδαίων αναμετρήσεων που απαίτησαν τεράστια ποσά ενέργειας, σωματικής, αλλά και νοητικής. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το τέταρτο ντέρμπι στη σειρά. Αυτή η περίοδος άρχισε με το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ εντός έδρας για το πρωτάθλημα, συνεχίστηκε με την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson (1-0) , ενώ την περασμένη Κυριακή (18/2) υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό για τη Super League και γνώρισε οδυνηρή ήττα με 4-1.

Σε αυτό το διάστημα, δε, παρατηρείται έλλειψη αποτελεσματικότητας και στις δύο περιοχές, αλλά και το ότι τα συνεχόμενα ματς έχουν προκαλέσει φθορά. Ωστόσο, στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει ηρεμία και πίστη στις ικανότητές της και στις πιθανότητες που έχει να κάνει την ανατροπή και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τον τελικό. Διαθέσιμοι και πάλι οι Κωνσταντέλιας, Βιεϊρίνια, σε εκκρεμότητα το θέμα του μεσοεπιθετικού Τάισον και δεν είναι στο μάξιμουμ ο σέντερ μπακ Τροστ-Εκόνγκ.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη του Παναθηναϊκού με γκολ κι από τις δύο ομάδες στο ματς πληρώνει 4,60** (από 4,20), το Over 3,5 φτάνει στο 4,40** (από 4,00), ενώ η νίκη του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 3,85** (από 3,50).

Στο «Stadio Diego Armando Maradona» Νάπολι και Μπαρτσελόνα αδημονούν για το παιχνίδι και την ευκαιρία που παρουσιάζει με δεδομένο πως αυτή τη σεζόν εμφανίζουν ραγδαία πτώση και υπάρχουν αναταράξεις, διοικητικές και αγωνιστικές, με τη Νάπολι να απολύει τον προπονητή της κι εκείνον της Μπαρτσελόνα να ετοιμάζεται να φύγει στο τέλος της σεζόν. Κι όλα αυτά έπειτα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν την περασμένη περίοδο, κατακτώντας τα πρωταθλήματα της Ιταλίας και της Ισπανίας, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως αυτή είναι η 3η νοκ άουτ σειρά τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση από το 2020. Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στις προηγούμενες δύο (2-2-0). Όσον αφορά στις τιμές στις οποίες βρίσκονται, ο άσος της Νάπολι δίνεται στο 2,76** και το διπλό της Μπαρτσελόνα στο 2,46** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Νάπολι έφτασε στους «16» καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μπροστά από τις Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου, με ρεκόρ 3-1-2 με 10-9 τέρματα. Η Μπαρτσελόνα, πάλι, τερμάτισε πρώτη στον 8ο όμιλο όπου συμμετείχαν Πόρτο, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Αντβέρπ. Είχε ρεκόρ 4-0-2 με 12-6 γκολ.

Η Νάπολι έχει μια νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της, με εμφανίσεις κάτω του μετρίου στην πλειονότητα αυτών. Μετά την ισοπαλία 1-1 με την Τζένοα εντός έδρας το περασμένο Σάββατο (17/2) με την ομάδα να κινδυνεύει σοβαρά να χάσει το τρένο της Ευρώπης ενόψει της επόμενης σεζόν, η διοίκηση αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή Βάλτερ Ματσάρι και προσέλαβε τον Φραντσέσκο Καλτσόνα, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας, όπου έχει διατηρήσει το πόστο του.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα, από τη μεριά της, είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Θέλτα εκτός έδρας το περασμένο Σάββατο (17/2) για την La Liga. Ωστόσο, δεν παίζει καλά και ο προπονητής Τσάβι, που έχει ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, δέχεται σκληρή κριτική όπως και πολλοί από τους παίκτες του, αφού η ομάδα βρίσκεται μακριά από το να διατηρήσει τα σκήπτρα της, έχασε στον τελικό του Supercopa κι αποκλείστηκε κι από τη συνέχεια του Copa del Rey.

Όσον αφορά την ειδησεογραφία του παιχνιδιού, η Νάπολι υπολογίζει εκ νέου στον βασικό σέντερ φορ και γκολτζή της Βίκτορ Όσιμεν, την στιγμή που η Μπαρτσελόνα δεν έχει τους αμυντικούς Μπαλντέ, Αλόνσο, τον μέσο Γκάβι και τον επιθετικό Φεράν Τόρες, ενώ υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που δεν βρίσκονται στο μάξιμουμ ετοιμότητας.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Νάπολι στο ημίχρονο πληρώνει 3,70** (από 3,35), το να φτάσει πρώτη στα δύο γκολ η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο 3,00** (από 2,71) και το συνδυαστικό νίκη Μπαρτσελόνα, Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Robert Lewandowski φτάνει στο 5,60** (από 5,10). Σούπερ Ενίσχυση δίνεται στο Over 11,5 κόρνερ που πληρώνεται στο 3,55** (από 2,94).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.