ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Ντεμπούτο Βασίλη Σπανούλη και φιλοδοξίες στο Ελλάδα-Τσεχία (23/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 23 Φεβρουαρίου 24 15:20 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» η Ελλάδα υποδέχεται την Τσεχία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Eurobasket 2025.

Στο ίδιο γκρουπ συμμετέχουν η Ολλανδία και η Μεγάλη Βρετανία, με τις τρεις πρώτες να περνούν στην τελική φάση. Η Ελλάδα με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της έχει μεγάλες φιλοδοξίες και θέλει να το δείξει από την αρχή, ενώ η Τσεχία είναι μια πολύ μαχητική ομάδα που κι εκείνη στοχεύει στο να κάνει το πρώτο βήμα στη διαδικασία. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο άσος της Ελλάδας με χάντικαπ -9,5 πόντους προσφέρεται στο 1,85** και το διπλό της Τσεχίας βρίσκεται στο 3,35** στην πλατφόρμα της Betsson.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ελλάδα όλα κινούνται με βασικό άξονα την προσπάθεια που κάνει ο καινούριος προπονητής Βασίλης Σπανούλης να βάλει τις βάσεις για μια πετυχημένη πορεία αρχικά σε αυτό το «παράθυρο», ενώ τον Ιούλιο θα ακολουθήσει το προολυμπιακό τουρνουά κι ακολούθως το Νοέμβριο του 2024 και το Φεβρουάριο του 2025 θα ολοκληρωθούν τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

«Κανείς δεν είναι πάνω από την Εθνική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπανούλης που διαδέχθηκε στον πάγκο τον Δημήτρη Ιτούδη. Σημείωσε, δε, πως περιμένει από τους παίκτες του να νιώθουν περήφανοι που φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και ότι θέλει να δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας.

Για το ντεμπούτο του ο «Kill Bill» οι κλήσεις είναι οι εξής: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Γουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας, Ναζ Μήτρου Λονγκ και Βαγγέλης Ζούγρης. Απουσιάζουν παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Νικ Κάλαθης κι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Η Τσεχία προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μετά την αλλαγή στον πάγκο της τον περασμένο Ιούλιο. Ο Ισπανός κόουτς Ντιέγκο Οκάμπο ανέλαβε στη θέση του Ρόνεν Γκίνμπουργκ, ο οποίος καθοδήγησε το εθνικό συγκρότημα για μια δεκαετία. Ο Οκάμπο έχει υποσχεθεί να συνεχίσει το έργο του Γκίνζμπουργκ, που μετέτρεψε την Τσεχία σε μαχητικό σύνολο, με ξεκάθαρη ταυτότητα και συνοχή.

Έτσι, στο Φάληρο θα επιχειρήσει να κάνει τη ζωή του ελληνικού συγκροτήματος για ακόμη μια φορά δύσκολη, κάτι που άλλωστε συνηθίζει σε όσες περιπτώσεις έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες.  Ωστόσο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πολύπειρο σέντερ Γιάν Βέσελι, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα κι ως εκ τούτου αποδυναμώνεται αισθητά η ομάδα του στις δύο ρακέτες και επηρεάζονται τα πλάνα του Οκάμπο για το ματς. Πάντως, θα έχει τον γκαρντ Τόμας Σατοράνσκι, το μεγάλο αστέρι της Τσεχίας.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το στοίχημα στο Eurobasket 2025 συναρπάζει με τις 32 ομάδες που συμμετέχουν στην προκριματική φάση να θέλουν να δείξουν τις ικανότητές τους και να στείλουν μήνυμα για τις δυνατότητές τους. Η Ελλάδα θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως έχει πολλούς παίκτες επιπέδου Euroleague στο ρόστερ της, αλλά και τη δύναμη της έδρας της με το Over 158,5 να δίνεται στο 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.