ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Οι αποδόσεις πρόκρισης Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στους 8! (23/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 23 Φεβρουαρίου 24 17:19 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Η κλήρωση του Europa Conference League φέρνει γνώριμες και τρωτές ομάδες ως εμπόδια στους δύο ελληνικούς συλλόγους. 

Η φετινή χρονιά στην Ευρώπη έχει μεγάλη διάρκεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερη. Τα κίνητρα της συμμετοχής μιας ομάδας της χώρας μας, σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι αυξημένα, λόγω του ότι το τρόπαιο θα υψωθεί στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας στις 29 Μαίου.

cta_box_bg
Stoiximan Loyalty, το πρόγραμμα επιβράβευσης* ήρθε για να μείνει! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, έμαθαν τις αντιπάλους τους στην κλήρωση του Europa Conference League, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου στην Ελβετία.

Οι Θεσσαλονικείς, πέρασαν με τρόπο μεγαλοπρεπή, ως αήττητοι και επικεφαλής ομίλου στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες, σε ένα ματσάρισμα που άφησε πληγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία, είχαν αποκλειστεί από την ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

O πρώτος αγώνας θα γίνει στις 7 Μαρτίου στο Ζάγκρεμπ και η ομάδα του Λουτσέσκου έχει απόδοση 3.60 στη Stoiximan για να κάνει το διπλό στην Κροατία. Η πρόκριση δίνεται στο 1.91 για τον δικέφαλο του Βορρά.

Οι αποδόσεις του Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ στη Stoiximan.
.

Με την επιρροή του Μεντιλίμπαρ να είναι θετικότατη στις λίγες ημέρες που καθοδηγεί τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη εντελώς άλλη εικόνα, εντός κι εκτός Ελλάδας. Αφού νίκησαν δύο φορές την Φερεντσβάρος, πέρασαν στους “16” και εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ.

Πρεμιέρα στο ζευγάρι αυτό, κάνει ο αγώνας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στις 7 Μαρτίου. Η νίκη του Ολυμπιακού είναι στο 1.95 και η πρόκριση στο 1.57.

Οι αποδόσεις του Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα στη Stoiximan..

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ, έχουν παίξει ξανά με τις αντιπάλους αυτές. Ο ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2010-11 είχε νικήσει 1-0 και 0-1 για τους ομίλους του Europa League, ενώ ο Ολυμπιακός, το καλοκαίρι του 2010, είχε αποκλειστεί στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης από τους Ισραηλινούς.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.