Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Μηδενικά περιθώρια για Άρσεναλ και Νιούκαστλ (24/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 24 Φεβρουαρίου 24 13:38 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «Emirates Stadium» η Άρσεναλ υποδέχεται τη Νιούκαστλ σε ένα κομβικό ματς.

Από τη μια η Άρσεναλ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να μην χάσει έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ από την άλλη η Νιούκαστλ συνεχίζει να μάχεται για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η παράδοση του ζευγαριού. Στον πρώτο γύρο η Νιούκαστλ επικράτησε με 1-0. Κι αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στα τελευταία επτά ματς, ενώ η Άρσεναλ έχει επιβληθεί οκτώ φορές στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Όλα αυτά τα 11 ματς, πάντως, έληξαν με no goal αποτελέσματα. Όσον αφορά στις τιμές, ο άσος της Άρσεναλ προσφέρεται στο 1,37** και το διπλό της Νιούκαστλ δίνεται στο 7,57** στην πλατφόρμα της Betsson.

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ στην Premier League έχει ρεκόρ: 17-4-4 με 58-22 γκολ κι εντός έδρας έχει 9-2-1 με 30-11 γκολ. Η Νιούκαστλ, από τη μεριά της, στέκεται στο: 11-4-10 με 53-41 γκολ κι εκτός έδρας 3-2-7 με 22-25. Το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα Αγγλίας. Μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες (21 γκολ υπέρ και μόλις δύο κατά) κι από εκεί που έμοιαζε η μακρινή 3η διεκδικήτρια του τροπαίου, βρήκε τον τρόπο όχι μόνο να επιστρέψει στη συζήτηση, αλλά και με δυνατό μομέντουμ. Το ματς με τη Νιούκαστλ, πάντως, αποτελεί πρόκληση όχι μόνο για την ποιότητα της αντιπάλου, αλλά και γιατί την περασμένη Τετάρτη (21/2) η Άρσεναλ έχασε 1-0 στην Πόρτο για τους «16» του Champions League.

Η Νιούκαστλ, στο μεταξύ, εδώ και σχεδόν ένα μήνα έχει ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της και δείχνει σημάδια βελτίωσης δίχως, όμως, να πλησιάζει κοντά στην έκδοση της ομάδας που παρακολουθήσαμε την περασμένη σεζόν. Είναι αήττητη στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες – τα τέσσερα από αυτά είναι για την Premier League (2-2-0). Όπως φάνηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο 2-2 με τη Μπόρνμουθ εντός έδρας, η άμυνά της παραμένει ευάλωτη (9 γκολ κατά στα τέσσερα τελευταία ματς).

Το να μπει τέλος στην παράδοση των no goal αποτελεσμάτων προσφέρεται στο 1,69**, ενώ το να επεκταθεί ανεβαίνει στο 2,21** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ψάχνει αντίδραση η Μπάγερν κόντρα στην ικανή Λειψία

Στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Λειψία με τη γηπεδούχο να βρίσκεται σε κρίση εξαιτίας των απανωτών αρνητικών αποτελεσμάτων και ο σύλλογος ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη (21/2) πως στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον προπονητή Τόμας Τούχελ. Όλα αυτά ενώ καλείται να παλέψει για τον τίτλο. Η Λειψία, πάλι, αναζητά ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο αν και εσχάτως παίζει καλύτερα.

Στο ματς, βέβαια, υπάρχει μεγάλο φαβορί, καθώς ο άσος της Μπάγερν Μονάχου προσφέρεται στο 1,69** και το διπλό της Λειψία βρίσκεται στο 4,27** στην πλατφόρμα της Betsson. Αυτή τη σεζόν έχουν αναμετρηθεί δύο φορές. Η Λειψία νίκησε με 3-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας, ενώ στο ματς του α’ γύρου έμειναν στο 2-2. Η Λειψία μετράει τέσσερα σερί ματς αήττητη απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από τρεις ήττες σε όλες τις διοργανώσεις – έχασε με 3-0 από την Λεβερκούζεν εκτός έδρας, ακολούθως «λύγισε» με 1-0 από την Λάτσιο στη Ρώμη για το Champions League και την περασμένη αγωνιστική έχασε με 3-2 στην Μπόχουμ.

Ο σύλλογος δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Τόμας Τούχελ και πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι (Χάνζι Φλικ, Τσάμπι Αλόνσο, Ζινεντίν Ζιντάν, Ζοσέ Μουρίνιο κ.α.), αλλά έκρινε πως η ομάδα είχε ανάγκη από μια αλλαγή. Τώρα, εκτιμούν στο εσωτερικό της πως θα μπορέσει να αφοσιωθεί στην τελική αντεπίθεση για τη διεκδίκηση του τίτλου και του Champions League. Βέβαια, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς πραγματικά θα αντιδράσουν οι παίκτες.

Η Λειψία εσχάτως παίζει καλά, αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα. Πάντως, ήταν πολύ θετική στη νίκη της με 2-0 επί της Γκλάντμπαχ στην τελευταία αγωνιστική της Bundeliga. Με ρεκόρ 12-4-6 (48-28 γκολ, 4-2-4 18-18 γκολ εκτός έδρας) η Λειψία είναι αήττητη στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στο γερμανικό πρωτάθλημα (2-1-0) και αφενός έχει εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ αφετέρου μπήκε ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το επόμενο Champions League.

Συναρπαστική μάχη «αιωνίων» στη Volley League ανδρών

Στο «Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς» διεξάγεται το ντέρμπι αιωνίων Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών. Οι δύο κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ κοντράρονται σε ματς με μεγάλη σημασία τόσο για τη βαθμολογία όσο και για το πρεστίζ.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός μας έχουν συνηθίσει σε αγώνες γεμάτους ένταση. Αυτή τη σεζόν έχουν συναντηθεί δύο φορές. Στο League Cup ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 σετ στα χαρτιά, αφού το ματς διεκόπη λόγω επεισοδίων, ενώ στον α’ γύρο του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ. Όσον αφορά στις τιμές στις οποίες συναντάμε τις δύο ομάδες, ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,48** και το διπλό του Ολυμπιακού ανέρχεται στο 2,29** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από 15 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει 14 νίκες και μια ήττα – αυτή από τον Ολυμπιακό. Προέρχεται από επτά σερί επιτυχίες στον θεσμό με πιο πρόσφατη την επικράτησή του με 3-0 σετ επί του Φοίνικα Σύρου εκτός έδρας όπου πραγματοποίησε ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα έχει 13 νίκες και μια ήττα. Στο πλαίσιο της Volley League ανδρών μετράει έξι συνεχόμενες επιτυχίες. Επιπλέον, έχει αποδείξει πως μπορεί και αντιδρά στις αναποδιές. Στις 24 Ιανουαρίου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο Σούπερ Καπ με 3-2, αλλά βρήκε τον τρόπο και βελτιώθηκε. Στις 7 Φεβρουαρίου ηττήθηκε με 3-0 από την Αρκάς Σπορ Ιζμίρ στο Κύπελλο CEV κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ωστόσο, πάλι βρήκε τη δύναμη και στο επόμενο παιχνίδι του (11/2) επιβλήθηκε με 3-0 του Φοίνικα Σύρου. Έκτοτε δεν έχει δώσει άλλο ματς κι είχε χρόνο για να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να προετοιμαστεί κατάλληλα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.