ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (25/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 25 Φεβρουαρίου 24 07:55 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Ακόμα μία κρίσιμη αγωνιστική στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, με τις ομάδες να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των playoffs και playouts.

bwin: beat the Champ: €500.000 μετρητά εγγυημένα* & εισιτήριο για τον τελικό του Europa League!

Καλή εμφάνιση κι εμφατική νίκη «ψάχνει» στην έδρα του Παναιτωλικού ο ΠΑΟΚ, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό του από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε μία δύσκολη περίοδο με δύο αναμετρήσεις κόντρα στους «πράσινους» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στη Θεσσαλονίκη γνώρισε την ήττα κι εν τέλει στην Αθήνα τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι. Ενδιάμεσα ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-1 από τον Ολυμπιακό στη Τούμπα και στο γήπεδο του Παναιτωλικού δεν υπάρχει άλλο. Αποτέλεσμα από τη νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που προσπαθούν να παραμείνουν στην κατηγορία, μετρώντας μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία!

Στα… καλύτερα του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς πήρε σπουδαία πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, «έκλεισε» εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου και παράλληλα τονώθηκε η ψυχολογία του ενόψει συνέχειας. Το «τριφύλλι» απόψε υποδέχεται στη Λεωφόρο την Κηφισιά με ξεκάθαρο στόχο το «τρίποντο» και την επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τη Λαμία την 23η αγωνιστική. Άλλωστε το τέλος της κανονικής περιόδου απέχει μόλις τρία ματς, με τον Φατίχ Τερίμ και τους παίκτες του να θέλουν να κάνουν ιδανικό φινάλε πριν τα playoffs. Ουραγός του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα των βορείων προαστίων, με μόλις τρεις νίκες στη σεζόν.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.