ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Τσέλσι-Λίβερπουλ με σούπερ αποδόσεις (25/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 25 Φεβρουαρίου 24 07:50 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο «Wembley» Τσέλσι και Λίβερπουλ διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο του 2024, το οποίο σημαίνει πάρα πολλά για εκείνες.

Αμφότερες πατούν καλά στα πόδια τους και βρίσκονται σε αξιόλογη κατάσταση γεγονός που γεννά προσδοκίες για το θέαμα του αγώνα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Ο άσος της Τσέλσι προσφέρεται στο 3,16** και το διπλό της Λίβερπουλ τοποθετείται στο 2,13** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως η Λίβερπουλ δεν έχει χάσει από την Τσέλσι από το 2021, ενώ στους δύο τελευταίους τελικούς που έπαιξαν (EFL Cup και FA Cup το 2022), οι «κόκκινοι» νίκησαν στα πέναλτι.

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι επικεντρώνεται στην προσπάθεια κατάκτησης του πρώτου τροπαίου στην εποχή Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Πέραν αυτού η επιτυχία δίνει και εισιτήριο για το Europa Conference League και με δεδομένο πως ίσως να μην καταφέρει να το πάρει μέσω της Premier League ή του FA Cup, γίνεται αντιληπτή η σημασία που έχει για εκείνη το ματς. Έχει κατακτήσει το EFL Cup πέντε φορές στην ιστορία της με τελευταία το 2015.

Πηγαίνει στον τελικό έχοντας δείξει πολύ καλά στοιχεία, καθώς είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Σε αυτά νίκησε με 3-1 την Άστον Βίλα εκτός έδρας για το FA Cup, επικράτησε με το ίδιο σκορ της Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας για την Premier League και έφερε 1-1 στη Μάντσεστερ Σίτι επίσης για το πρωτάθλημα. Εκτός οι αμυντικοί Φοφανά, Τζέιμς, Μπαντιασιλέ, Κουκουρέγια κι ο χαφ Λάβια.

Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ ζουν τους τελευταίους μήνες συμβίωσης με τον προπονητή Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του θέλουν να τον αποχαιρετήσουν με τίτλους. Η Λίβερπουλ είναι επίσης ζωντανή στο FA Cup και στο Europa League, ενώ είναι η πρωτοπόρος της Premier League και ολοένα και περισσότερο εμφανίζεται έτοιμη για τις προκλήσεις που έχει μπροστά της. Να σημειώσουμε ότι η Λίβερπουλ έχει πάρει εννιά φορές τον τίτλο με τελευταία το 2022.

Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, όλες τους στο πλαίσιο της Premier League. Ξεπέρασε με 3-1 την Μπέρνλι εντός έδρας, διέλυσε με 4-1 την Μπρέντφορντ εκτός έδρας και την περασμένη Τετάρτη (21/2) νίκησε με 4-1 την Λούτον στο «Anfield». Η επίθεσή της βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, αν και όλη η ομάδα στο σύνολο αγωνίζεται πολύ καλά ως επί το πλείστον. Κι όλα αυτά ενώ δεν υπολογίζει στους: Άλισον (τερματοφύλακας), Μάτιπ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (αμυντικοί), Τιάγκο, Τζόουνς, Μπάιτσετιτς (μέσοι), ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ κι ο μέσος Σόμποσλαϊ κι ο σούπερ σταρ επιθετικός Σαλάχ.

Η Τσέλσι και η Λίβερπουλ είναι δύο από τις πιο θεαματικές ομάδες της χώρας και υπόσχονται εντυπωσιακό θέαμα. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και το ματς να ξεπεράσει το φράγμα των 2,5 γκολ πληρώνει στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ και η κόπωση κόντρα στον Παναιτωλικό

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Στον α’ γύρο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 εντός έδρας και ήταν η 18η συνεχόμενη νίκη του επί του συγκεκριμένου αντιπάλου. Ο Παναιτωλικός τελευταία φορά νίκησε τον ΠΑΟΚ το 2015. Όσον αφορά στις τιμές, ο άσος του Παναιτωλικού προσφέρεται στο 8,10** και το διπλό του ΠΑΟΚ δίνεται στο 1,37** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ η διαφορά των δύο ομάδων είναι δεδομένη και φαίνεται από την πορεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός έχει ρεκόρ 4-7-12 με 22-39 γκολ κι εντός έδρας στέκεται στο 4-3-4 με 13-17. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 16-3-4 με 59-20 τέρματα κι εκτός έδρας βρίσκεται στο 6-1-3 με 27-12.

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από δύο ματς χωρίς νίκη. Στον πρώτο ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson έχασε με 1-0 από τον Άρη εντός έδρας, ενώ για τη Super League έφερε 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας. Σε αμφότερα ματς ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, κάτι που παρατηρείται σταθερά το τελευταίο διάστημα όπου έχει υποστεί μονάχα μια ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια του (2-2-1).

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της σεζόν από πλευράς αποτελεσμάτων. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάει στο Αγρίνιο έχοντας τρεις σερί ήττες στις πλάτες της και τέσσερα συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη – και ήταν όλα τους ντέρμπι. Την περασμένη Τετάρτη (21/2) έχασε στα πέναλτι με 6-5 από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας στο δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson κι αποκλείστηκε από τον τελικό. Κόντρα στον Παναιτωλικό θα ψάξει αντίδραση καθώς δεν θέλει να χάσει περαιτέρω έδαφος στην κούρσα του τίτλου.

«Πετάει» ο Ολυμπιακός στην εποχή Μπεντιλίμπαρ

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο ανεβασμένος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ολυμπιακός μετά την αλλαγή που έγινε στον πάγκο του και νιώθει ικανός να διεκδικήσει τον τίτλο, οπότε το ματς έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσπάθεια που κάνει. Όσον αφορά στον Αστέρα Τρίπολης ψάχνει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο άσος του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 1,29** και το διπλό του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στο 10,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Να αναφέρουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο δεν χάνει εδώ και μια δεκαετία.

Ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 15-3-5 με 51-22 γκολ κι εντός έδρας 8-0-3 με 31-12 τέρματα. Ο Αστέρας Τρίπολης, πάλι, έχει ρεκόρ 9-3-11 με 31-39 γκολ κι εκτός έδρας 4-1-6 με 14-18 τέρματα. Στη Super League μετράει δύο απανωτές νίκες. Διέλυσε με 4-0 τον ΟΦΗ εντός έδρας και με 4-1 τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, ενώ ανάμεσά τους επιβλήθηκε με 1-0 της Φερεντσβάρος για το Europa Conference League. Αφότου απέλυσε τον Κάρλος Καρβαλιάλ και προσέλαβε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε δύο νίκες με 1-0 κόντρα στην Φερεντσβάρος και μαζί με τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι φύσηξε αέρας αλλαγής στο εσωτερικό του και στο πρωτάθλημα παίζει με ανανεωμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπαίνει στην 24η αγωνιστική θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για να «σκαρφαλώσει» στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Όταν κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για το ματς με τον Ολυμπιακό θα ξέρει τί θα έχει κάνει η Λαμία, την οποία κυνηγά.

Με σούπερ ψυχολογία και στόχο την κορυφή ο Παναθηναϊκός

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά και πρόκειται για κομβική αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο ώστε να μη χάσει έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Η Κηφισιά έχει κι εκείνη ανάγκη τους τρεις βαθμούς προκειμένου  να βελτιώσει το πλασάρισμά της στην κατάταξη.

Στο ματς υπάρχει μεγάλο φαβορί, καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,19** και το διπλό της Κηφισιάς ανέρχεται στο 17,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Στον α’ γύρο ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 της Κηφισιάς με γκολ του Μαντσίνι.

Ο Παναθηναϊκός, παρά την πρόσθετη κόπωση, έχει αποκτήσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση έπειτα από την πρόκρισή του στον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Την περασμένη Τετάρτη (21/2) νίκησε τον ΠΑΟΚ με 6-5 στα πέναλτι (1-2 κ.α., παρ.) εντός έδρας έχοντας ήρωα τον τερματοφύλακά του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι. Ο Παναθηναϊκός, πλέον, μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην Κηφισιά γίνεται προσπάθεια να αναπτύξει μομέντουμ ενόψει των πλέι οφ και της μεγάλης μάχης για την παραμονή στην κατηγορία. Πρόσφατα άλλαξε προπονητή με τον Κώστα Μπράτσο να αναλαμβάνει την τύχη της ομάδας κι έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης δείχνοντας πως είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κλαμπ που βρίσκονται κοντά στο επίπεδό της. Τώρα, η πρόκληση είναι να ανεβάσει επίπεδο κόντρα σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός – κάτι που δεν κατάφερε να κάνει την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ (ήττα με 3-0).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.