ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Αμέτρητα ειδικά στο Κύπελλο Αγγλίας! (27/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Φεβρουαρίου 24 12:00 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

«Μάχες» κυπέλλου περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα.

Στις 22:00, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Λούτον για την φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας και μισή ώρα αργότερα, Σοσιεδάδ και Μαγιόρκα κοντράρονται στο Σαν Σεμπαστιάν, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Sportingbet – Ενισχυμένες Aποδόσεις καθημερινά!

Με στόχο το «εισιτήριο» που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Λούτον στο “Kenilworth Road”. Οι «πολίτες» έχουν ως στόχο να υπερασπιστούν την κατάκτηση του περσινού τροπαίου κόντρα στην ομάδα του Μπεντφορντσάιρ. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί τελευταία ν’ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, εξ’ ου και τα τρία γκολ στα αντίστοιχα τελευταία της διαδοχικά ματς. Μέσα από το ροτέισον ο Ισπανός έχει καταφέρει ν’ αναδείξει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ενεργό ρόλο στους «μπλε» του Μάντσεστερ κάτι που θα δοκιμάσει και απόψε, καθώς αυτό επιβάλλεται με τα συνεχόμενα ματς. Την έκπληξη θα προσπαθήσουν να κάνουν στην Λούτον, παρόλο που η επιτυχία στη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι στα πλάνα του συλλόγου. Αυτό που «καίει»  την ομάδα του Ρόμπερτ Έντουαρντς είναι η παραμονή στην Premier League, με τους «καπελάδες» να βρίσκονται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού. Τον Δεκέμβριο οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Λούτον για το πρωτάθλημα, με την Σίτι να πανηγυρίζει το «διπλό», επικρατώντας με 2-1.

cta_box_bg
Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες της Serie A! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας βρίσκονται Σοσιεδάδ και Μαγιόρκα, που κοντράρονται απόψε στη “Reale Arena”. Αμφότερες θέλουν το «εισιτήριο» που θα τις φέρει στο τελευταίο… σκαλί της διοργάνωσης και θα δώσει την δυνατότητα στεφθούν κυπελλούχοι. Το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης στην Μαγιόρκα αδικεί τους Βάσκους, οι οποίοι ήταν ανώτεροι χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Απόψε, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ θα στηριχτεί στον παράγοντα – έδρα και στην στήριξη του κόσμου για να βρεθεί για 5η φορά σε τελικό Κυπέλλου, έχοντας μέχρι στιγμής δύο κατακτήσεις (1987, 2020).  Το 2003 καταγράφεται η τελευταία παρουσία της Μαγιόρκα στον τελικό της διοργάνωσης όταν και την κατέκτησε τη μία και μοναδική φορά στην ιστορία της.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.