ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος! (28/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Φεβρουαρίου 24 15:33 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στις 17:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και στις 19:00, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μία ώρα αργότερα, Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στις Σέρρες και στις 21:00, o Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Sportingbet – Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Το «τρίποντο» που θα τον κρατήσει κοντά στους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος ρίχνεται στη «μάχη» της 25ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, κόντρα στον οποίο μετρούν οκτώ συνεχόμενα «διπλά» τα τελευταία χρόνια. Άξιο αναφοράς είναι, ότι οι γηπεδούχοι από τις 13 φορές που έχουν φιλοξενήσει τους Πειραιώτες στο «σπίτι» τους έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη, κι αυτή ήταν στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, πριν δύο χρόνια.

Να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί θα επιδιώξει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες τριάρες κόντρα σε Κηφισιά και Λαμία. Με 55 βαθμούς απολαμβάνει την κορυφή του πρωταθλήματος και ο κύριος στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να παραμείνουν εκεί με το τέλος της κανονικής διάρκειας.

cta_box_bg
Sportingbet - Οι αγώνες της EuroLeague παίζουν σε Live Streaming*! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για 4η φορά Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν τη φετινή σεζόν, καθώς εκτός από την αναμέτρηση του 1ου γύρου, βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Κύπελλο. Ο «δικέφαλος του βορρά» είναι το απόλυτο «αφεντικό» των τριών προηγούμενων αναμετρήσεων, καθώς επικράτησε σε όλες. Μάλιστα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σκοράρει 14 φορές κόντρα στα «λιοντάρια», χωρίς να δεχθεί κάποιο γκολ!

Επιστροφή στις νίκες είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» υποδέχεται τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τα περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών να έχουν στενέψει. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ προέρχεται από δύο εντός έδρας ισοπαλίες κόντρα στη Λαμία και την Κηφισιά με αποτέλεσμα να δει την διαφορά από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να αυξάνεται. Στην αναμέτρηση του 1ου γύρου οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από τον Άρη (2-0) κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που θα ψάξουν τη νίκη – ρεβάνς.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.