Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Vistabet – Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! (28/2)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Φεβρουαρίου 24 15:33 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

«Παγίδες» για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην προτελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του Ελληνικού Πρωταθλήματος, αφού αντιμετωπίζουν Άρη και Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Vistabet – Σούπερ αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες μετά τη σημαντική πρόκρισή στους «16» του Conference League πέρασε και το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας 2-1 εντός έδρας. Οι Πειραιώτες που παρουσιάστηκαν με αλλαγές δυσκολεύτηκαν αρκετά να φτάσουν στη νίκη, ωστόσο χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Ελ Καμπί μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή και να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής. Πέμπτη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τους «ερυθρόλευκους», σερί που ισοφάρισε το καλύτερο φετινό τους. Ο Μεντιλίμπαρ θα συνεχίσει το rotation και στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Φορτούνης, Κάρμο, Όρτα και Ροντινέι, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπιανκόν. Εντυπωσιακή η παράδοση κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρά 24 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ σε 13 επισκέψεις στο Αγρίνιο έχει 10 νίκες και μόλις 3 ισοπαλίες. Ο Παναιτωλικός το πάλεψε κόντρα στον ΠΑΟΚ, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά σε δύο λεπτά είδε τον αντίπαλο να ανατρέπει την κατάσταση. Η εντός έδρας ήττα με 3-1 τον κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία, δεν είναι σε άνετη θέση και θα επιδιώξει απέναντι σε Ολυμπιακό και Κηφισιά να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Εκτός οι βασικοί Χουάνπι, Μλάντεν.

cta_box_bg
Vistabet - Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στη EuroLeague! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα εντός έδρας γκέλα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Κηφισιά. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν, έμειναν με παίκτη λιγότερο και δέχθηκαν την ισοφάριση. Μάλιστα, στάθηκαν και τυχεροί, αφού οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη. Στο -3 από την κορυφή, ωστόσο έχουν και το δυσκολότερο πρόγραμμα μέχρι το τέλος, αφού υποδέχονται τον Άρη και στην τελευταία στροφή φιλοξενούνται από τον ΟΦΗ. Τσέριν, Μπερνάρ και Σπόραρ επιστρέφουν στα πλάνα του Τερίμ. Νικηφόρα συνδυάστηκε η επιστροφή του Άρη στην έδρα του έπειτα από έναν μήνα, αφού επικράτησε 2-0 του Βόλου. Έτσι, συμπλήρωσε 8 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς ήττα, παραμένει αήττητος στις 5 τελευταίες εξόδους του στο πρωτάθλημα έχοντας δεχτεί σε αυτό το διάστημα μόνο 1 γκολ. Μόλις, 6 νίκες σε 66 επισκέψεις στην Αθήνα για το πρωτάθλημα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.