Για όλους τους παίκτες!
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Κορυφαίο Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, απόδοση στο MAX μόνο στη winmasters! Γιατί η απόδοση μετράει! (25/5)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 25 Μαΐου 24 12:56 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, απόδοση στο MAX μόνο στη winmasters! Γιατί η απόδοση μετράει! (25/5)

Να πάρουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας θέλουν Παναθηναϊκός και Άρης στον τελικό που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο 25 Μαΐου (20:30).

Οι δύο τους, είχαν αναμετρηθεί ξανά στον μεγάλο τελικό το… μακρινό 2009, τότε που οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει στο ΟΑΚΑ με 1-0. Επιπλέον, να σημειωθεί ότι ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, μετά από σχετική απόφαση που έχει παρθεί. Μάλιστα, στη winmasters θα βρείτε αποδόσεις στο MAX και με 0% γκανιότα* και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Στη winmasters με μηδενική γκανιότα* κάθε μέρα, οι αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα εκτοξεύονται και το παιχνίδι γίνεται καλύτερο.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκλεισε ούτε τη φετινή χρονιά με θετικό πρόσημο και έχει την ευκαιρία να τη… σώσει με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Συνολικά, έχει 19 Κύπελλα, με τελευταίο το 2022 και εκείνο το 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε, σε διπλά παιχνίδια, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα πέναλτι και ενδιάμεσα τον Ατρόμητο. Στο πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον τίτλο της Σούπερ Λιγκ, έμεινε στο 2-2 με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική και έκλεισε τη σεζόν στην 4η θέση. Ο Άρης ουσιαστικά έβγαλε όλα τα πλέι οφ χωρίς να έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και τα είδε ως μία καλή ευκαιρία να προετοιμαστεί για αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Έχει κατακτήσει μία φορά στην ιστορία του το τρόπαιο, το 1970, ενώ η τελευταία παρουσία του σε τελικό είναι το 2009, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, όταν είχε ηττηθεί 1-0 στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, τα γκολ τα βρίσκουμε σε πολύ καλές αποδόσεις. Το Over 2,5, για την ακρίβεια, προσφέρεται στο 2.15 και είναι δυνατή απόδοση στο στοίχημα ποδοσφαίρου.

cta_box_bg
HAPPY SHOTS ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ WINMASTERS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελικό Κυπέλλου δεν έχουμε μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Γαλλία, εκεί όπου Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν (25/5, 22:00) διεκδικούν το τρόπαιο. Πέντε έχει ως τώρα η Λυών (τελευταίο το 2012), 14 μετράει η Παρί (2021) και θέλουν να μεγαλώσουν τη συλλογή τους. Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεφύγει σε δυναμική και θεωρείται το μεγάλο φαβορί και σε αυτόν τον τελικό, έχοντας κατακτήσει ήδη το φετινό πρωτάθλημα. Η Λυών έκλεισε τη Ligue 1 με θετικό πρόσημο, μιας και με τις τέσσερις διαδοχικές νίκες της, εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν κάποιος θεωρεί ότι το φαβορί θα κάνει επίδειξη δύναμης, η επιλογή Να κερδίσει η Παρί και τα δύο ημίχρονα, προσφέρεται στο σούπερ 3.80. Αν, πάλι, θέλετε να πάτε σε μία πιο γενική επιλογή, στο Bet builder Derby, δείχνει αξιόλογο το Goal/Goal & Over 2,5, δίνεται στο 2.00.

cta_box_bg
Ο δωροτροχός της winmasters είναι εδώ και χαρίζει δώρα* κάθε μέρα ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τώρα, μπορείς να γυρίσεις και να κερδίσεις με τον δωροτροχό* της winmasters. O δωροτροχός σε περιμένει με μία ολοκαίνουργια προσφορά* για να χαρίσει δώρα* κάθε μέρα ώστε να απολαύσεις περισσότερο το παιχνίδι σου.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.