Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

bwin – Σούπερ αποδόσεις στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! (17/06)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Ιουνίου 23 08:55 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Με τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, συνεχίζεται η δράση απόψε.

Ψάχνει το απόλυτο

Η Σκωτία απέδειξε εντός γηπέδου ότι είναι έτοιμη για… μεγάλα πράγματα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ξεκίνησε με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, εκμεταλλευόμενη στο απόλυτο την έδρα της. Επικράτησε της Κύπρου με 3-0 και με 2-0 της Ισπανίας! Απόψε οι Σκωτσέζοι ψάχνουν ανάλογη συνέχεια στο γήπεδο της Νορβηγίας. Μόλις έναν βαθμό έχουν συγκεντρώσει οι γηπεδούχοι στις δύο πρώτες «στροφές» των προκριματικών και πλέον το αποψινό ματς φαντάζει ως μία ευκαιρία για restart. Αναφορικά με την προϊστορία των δύο ομάδων, η Σκωτία επικράτησε 8 φορές, σε 3 περιπτώσεις οι Νορβηγοί ήταν εκείνοι πανηγύρισαν, ενώ 6 φορές οι δυο τους ήρθαν ισόπαλοι.

bwin – Κορυφαίο Live στοίχημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

«Μάχη» κορυφής

Στον 6ο όμιλο η πρωτοπόρος Αυστρία δοκιμάζεται στην έδρα του Βελγίου. Οι Αυστριακοί έχουν ένα παιχνίδι παραπάνω από τους «κόκκινους διάβολους» και μετρούν σε δύο αγωνιστικές το απόλυτο. Άνετη νίκη με 4-1 επί του Αζερμπαϊτζάν κι επικράτηση με ανατροπή 2-1 επί της Εσθονίας. Το Βέλγιο στο δικό του ματς πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα της Σουηδίας κι απόψε θέλει κι εκείνη οπωσδήποτε το «τρίποντο». Η Πορτογαλία στον 10ο όμιλο με δύο νίκες και συντελεστή τερμάτων 10-0 αποτελεί την ομάδα που δείχνει ότι θα ορίσει τις τύχες του γκρουπ, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του απόλυτου φαβορί. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ υποδέχεται τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με το ελπιδοφόρο 3-0 της Ισλανδίας, όμως στη συνέχεια ηττήθηκαν με 2-0 εκτός έδρας από την Σλοβακία. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που οι Πορτογάλοι θα παίξουν κόντρα στους Βόσνιους, μετρώντας 3 νίκες, ενώ ένα ματς ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.