Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τα προκριματικά του Conference League με σούπερ αποδόσεις και Combo προσφορά* από τη Fonbet! (27/7)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Ιουλίου 23 08:30 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

ΠΑΟΚ και Αρης ρίχνονται για πρώτη φορά στις μάχες του φετινού UEFA Europa Conference League και κι εσύ απολαμβάνεις όλες τις διοργανώσεις με νέα Combo προσφορά* από τη Fonbet!!

Πρώτος χρονικά αγωνίζεται σήμερα ο Αρης αντιμετωπίζοντας την Αραράτ στο Ερεβάν της Αρμενίας. Διαχρονικό… απωθημένο για τους «κιτρινόμαυρους» η συμμετοχή σε έναν ευρωπαϊκό όμιλο καθώς έχει να τα καταφέρει από το 2010-11 (πρόκριση στο Europa, αποκλεισμός από τη Σίτι στους «32»). Ως τώρα η ομάδα του Τόλη Τερζή έκανε 13 προσθήκες στο ρόστερ. Νοκ άουτ ο στόπερ Μπράμπετς και ανέτοιμος ο νεοφερμένος, από τη Στουτγκάρδη, Αηδόνης. Υποσχέσεις άφησε στο τελευταίο φιλικό, 3-1 τον Εθνικό Αχνας. Η Αραράτ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την αλβανική Εγνατία στα πέναλτι, νέος προπονητής της από φέτος είναι ο Βάρνταν Μινασιάν.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με στόχο να… σβήσει το περσινό ευρωπαϊκό κάζο από τη Λέφσκι Σόφιας. Η ανησυχία πάντως είναι έκδηλη καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά πολύ αργά, ο τεχνικός διευθυντής Ζοσέ Μπότο παραιτήθηκε και η ομάδα δείχνει «γυμνή» ενόψει των πρώτων υποχρεώσεων ενώ λείπει ο τραυματίας Σάστρε. Η Μπεϊτάρ τερμάτισε στην 8η θέση της ισραηλινής λίγκας αλλά κατέκτησε το Κύπελλο και εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το Σάββατο ηττήθηκε με 3-1 από την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα για το Σούπερ Καπ της χώρας.

Δείτε επίσης: Το νέο, εβδομαδιαίο calendar προσφορών της Fonbet αλλάζει το παιχνίδι!!

ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ είχαν ανταμώσει ξανά, το 2000-01 στον 1ο γύρο του Europa League. Στην Ιερουσαλήμ η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, τότε, είχε αποσπάσει 3-3 ισοφαρίζοντας στο 90’ με τον Παντελή Κωνσταντινίδη (οι Τάσος Κατσαμπής και Δημήτρης Ναλιτζής τα άλλα γκολ) και είχε προκριθεί με 3-1 στην Τούμπα, με τέρματα από Πατρίσιο Καμπς, Ναλιτζή και αυτογκόλ του Οχάντ Κοέν.

Calendar προσφορών, Combo προσφορά*, Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback, μόνο στη Fonbet!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.