Βασιλεία – Μάντσεστερ Σ. : υπάρχει διαφορά ποιότητας

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
stoixima champions league

Βασιλεία – Μάντσεστερ Σ. : επανέναρξη του Champions League με τη Σίτι να δοκιμάζεται στην Ελβετία απέναντι στην σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια Βασιλεία. Βέβαια οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά μετά το χειμερινό διάλειμμα, κάτι λογικό άλλωστε αφού απαιτείται χρόνος μέχρι να ξαναποκτήσουν ρυθμό οι παίχτες. Όμως η κρισιμότητα του αποψινού αγώνα δεν επιτρέπει και πολλές αδυναμίες γιατί η Σίτι είναι σε φουλ ρυθμό και όπως μας έχει δείξει φέτος δε συγχωρεί.

Οι παίχτες του Γκουαρντιόλα μοιάζουν στα καλύτερά τους και έχουν καθαρίσει ουσιαστικά την μάχη στην Premier League, οπότε το βάρος θα πέσει από εδώ και πέρα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η κλήρωση δεν ήταν καθόλου άσχημη για την Αγγλική ομάδα και μένει να αποδείξει και στο γήπεδο την θεωρητική ανωτερότητά της. Σαφώς και στόχος γι’ απόψε είναι η νίκη που θα κάνει τον επαναληπτικό τυπική διαδικασία.

Το ματς έχει φαβορί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι και καλύτερο ρυθμό έχουν και γενικά είναι πολύ ανώτεροι σε ποιότητα από τους γηπεδούχους. Πιστεύω ότι από την αρχή του αγώνα θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους ώστε να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει τα πράγματα πιο απλά. Στοιχηματικά το 2 / 2 στο ημίχρονο / τελικό μοιάζει μια καλή επιλογή και με αυτό το σημείο θα πάω στο συγκρεκριμένο παιχνίδι.

 

ΜΟΝΟ 13-02-17

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
 ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.2 / 21,83 

Harrinio