Μπολόνια – Ουντινέζε : ανοιχτό ματς

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
prognostika italia

Μπολόνια – Ουντινέζε : οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη βαθμολογία με 24 βαθμούς, με την Ουντινέζε βέβαια να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο που δε θα αλλάξει πάντως και πολύ την εικόνα που έχουμε για τις σημερινές αντιπάλους. Η Μπολόνια πιο πολύ βολεύεται να παίζει εκτός έδρας μιας και αρέσκεται στην κόντρα και με αυτόν τον τρόπο έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς της. Αντίθετα στο γήπεδό της όπου χρειάζεται να δημιουργήσει, αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες και έχει μόλις 9 βαθμούς σε 9 αγώνες.

Η Ουντινέζε έχει αντίθετη συμπεριφορά με 15 βαθμούς εντός και 9 βαθμούς εκτός. Πάντως αξιοσημείωτο είναι ότι αυτοί οι 9 βαθμοί προέρχονται από 3 συνεχόμενες νίκες, με την τελευταία να είναι στο Μιλάνο απέναντι στην Ίντερ. Οπότε από άποψη φόρμας και ψυχολογίας οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και φυσικά θα διεκδικήσουν ακόμη μία νίκη στην όχι και τόσο δύσκολη έδρα της Μπολόνια.

Πάντως το ματς είναι ανοιχτό σε προγνωστικά μιας και οι δύο ομάδες είναι ικανές για τη νίκη και από τη συνολική τους εικόνα δεν προκύπτει ξεκάθαρο φαβορί. Οπότε είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με στοίχημα για γκολ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού τα στατιστικά των δύο ομάδων είναι αρκετά καλά και η προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι συνήθως πλούσια σε τέρματα. Το Over προσφέρεται σε σχετικά καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 30-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ OVER 2,05  

 

ΤΡΙΑΔΑ 30-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΕΒΕΡΤΟΝ Χ2 1,62  
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΣΠΑΛ 1 1,70  
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΛΕΣΤΕΡ OVER 3,5 1,97  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 5,42 stoiximan

Harrinio