Μαυροβούνιο – Δανία : στην τελική ευθεία

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
προγνωστικά mundial 2018

Μαυροβούνιο – Δανία : ντέρμπι για τον 5ο όμιλο που μπορεί να μην κρίνει και τίποτα όσον αφορά την πρόκριση, όμως όποια ομάδα το κερδίσει θα αποκτήσει σίγουρα μεγάλο πλεονέκτημα. Το λογικό είναι οι δύο ομάδες να διεκδικήσουν τη 2η θέση, μιας και είναι δύσκολο η Πολωνία να κάνει δύο γκέλες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όμως πολλά έχουμε δει μέχρι τώρα και συνεπώς δε μπορούμε να μιλήσουμε με ασφάλεια.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση με 16 βαθμούς, με ίδιο συντελεστή τερμάτων 18-7 και με δεδομένο ότι το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μπερδεμένα είναι ακόμη τα πράγματα. Ειδικά μια ισοπαλία θα τα αφήσει όλα ανοιχτά, αν και την τελευταία αγωνιστική η Δανία έχει θεωρητικά το πλεονέκτημα μιας και αγωνίζεται στην έδρα της κόντρα στην αδιάφορη Ρουμανία ενώ το Μαυροβούνιο θα παίξει εκτός έδρας κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου Πολωνία.

Το Μαυροβούνιο πάντως με δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια παίρνει λογικά την 1η θέση, μιας και προς το παρόν έχει 4 γκολ περισσότερα στη διαφορά τερμάτων σε σχέση με την Πολωνία και αν οι Πολωνοί δεν κερδίσουν απόψε με κάποιο πολύ μεγάλο σκορ στο εκτός έδρας ματς κόντα στην Αρμενία, τότε τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν. Οι Δανοί αντίθετα βολεύονται θα λέγαμε και με την ισοπαλία, αφού το πρόγραμμα θεωρητικά τους ευνοεί και θα μπορούν την τελευταία αγωνιστική να πάρουν μία από τις 2 πρώτες θέσεις.

Στοιχηματικά πάντως φαβορί είναι η ισοπαλία και εν συνεχεία αν κάποια ομάδα είναι πιο κοντά στη νίκη αυτή είναι το Μαυροβούνιο που αγωνίζεται εντός έδρας. Παραδόξως οι μπουκ χρίζουν φαβορί τη Δανία, οπότε μας δίνουν τη δυνατότητα να πάμε με τη διπλή ευκαιρία στο 1Χ, σε αποδόσεις που σίγουρα δεν ενθουσιάζουν όμως για τη σημερινή ημέρα είναι ένα σημείο με το οποίο μπορούμε να ασχοληθούμε.

 
ΜΟΝΟ 05-10-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΔΑΝΙΑ 1,75  

 

ΤΡΙΑΔΑ 05-10-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΤΣΕΧΙΑ 1,93  
ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,02  
ΣΚΩΤΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ OVER 2,35  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 9,16 stoiximan

Harrinio